torstai 22. joulukuuta 2011

It´s all about the vintage-haaste

 Mukavaa torstaita kaikille!! Nyt on aika uuden vintage-haasteen, jonka aihe on "kaikki käy" -kunhan luomuksesi henkii vintagea:)
 Sponsorina ovat tällä kertaa http://www.jaanankirstu.fi/ 

http://www.polkadoodles.co.uk/

http://www.papermakeup.com/
It´s all about the vintage -haasteblogista löytyy lisää inspiroivia kortteja, tässä ovat omat korttini tähän haasteeseen:
Jaanan Kirstu lahjoitti tämän ensimmäisen kortin ihanan vintage-valokuvan.


Paper Makeup Stamps lahjoitti toisen korttini suloisen krokotiilileimasimen.
(Tekstileimasin on Nea-Idean)

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

jouluinen korttikirja

Tätä on makoisaa "lukea".. Toinenkin korttikirja lähti eteenpäin. Aluksi kansi oli ihan simppeli, mutta jotain tuntui puuttuvan, joten tein kuusista 3D-versiot.. tai 2D, sillä kerroksia on vain yksi:)
Teki heti pikantin säväyksen, eikö totta:)






maanantai 19. joulukuuta 2011

Jaksamista muillekin!!

En varmaan ole ainoa, joka tuskailee tekemättömien töiden määrää ja ajan vähyyttä joulun lähestyessä vauhdilla.. Muutama joulukortti on vielä tekemättä, huomenna tarvii saada loput valmiiksi. Sitten ehtii keskittymään siivoiluun ym! Tällainen lähtee huomenna kohti määränpäätään, saajat todennäköisesti eivät blogissani vieraile, joten uskallan sen tänne jo nyt laittaa! Leimakuva on Magnolian ja paraatipuolen "jouluiloa" on Paperinauhasta jouluisesta tekstileimasinsetistä. Sisäpuolinen teksti "Lapsen lailla jouluun kulje, kuusen luona silmät sulje, muistat joulut entiset, tiedän että hymyilet" on saksalaista tuotantoa, olikos se Stempelkeller tai joku sinne päin.. laittakaa kommenttia, jos meni ihan metsään! Leimailutaivaassa olivat kuitenkin. Suklaakonvehteja  on korttikirjan sisältönä.


lauantai 10. joulukuuta 2011

Onnittelukortti

Hyvää viikonloppua kaikille!! Blogissa on ollut ihan luvattoman hiljaista, koitan saada tänne päivityksiä useammin, jos vaan millään mahdollista! Korttiharrastus on ollut -jos nyt ei aivan syväjäässä- niin ainakin kohmeessa; työ se on, joka suurimmaksi osaksi haittaa harrastuksia.. Teimme pientä remppaa kotona tässä syksyllä, ja komeroita/varastoa on koitettu siivota-tyhjentää-järjestellä, joten paljon on ollut muutakin puuhaa. Kiitos kaikille hiljaiselosta huolimatta täällä piipahtaneille ja kommentoijille myös eritoten!
Aikaisemmin viikolla tein tilauskortin 4-vuotiaalle pojalle, tällä kortilla osallistun myös Passion for Promarkesrs- haasteeseen, kuten myös Papertake Weekly-haasteeseen. Here is my card for Passion for Promarkers- and Papertake Weekly challenge. Image is from Lily of the Valley.

torstai 8. joulukuuta 2011

It´s all about the Vintage-haaste

Aikaisempi, jo ohi mennyt jouluteemainen Vintage-haaste oli jäänyt minulta postaamatta omaan blogiini kaiken tämän kiireen keskellä.. Julkaisen sen vähän myöhemmin, mutta nyt tuoreempaan haasteeseen, jonka aiheena on värit SININEN, KULTA JA VALKOINEN. Iki-ihanat sponsorimme NAUHATAIVAS ja CRAFTY INDIVIDUALS ovat luvanneet mahtavat palkinnot, näihin lisään linkit myöhemmin. Omat korttini ovat tässä:

Näihin saimme Nauhataivaalta DT-kortteja varten nauhat ja koristeita, ja Crafty Individualsilta leimasimen. Käykääs kurkkaamassa It´s all about the Vintage-blogissa muiden DT kortit:)