perjantai 30. elokuuta 2013

Askartelutaivaan korttihaaste #24

Pitkästä aikaa olen saanut tehtyä leima-kortteja useamman kappaleen pienessä ajassa. Sain viiden kortin korttitilauksen, ja jotenkin tuntui, että nämä kortit toteutan leimakuvien kera, vaihteluna 3D-kortteihin. Inspiraatiota hain erilaisista haaste-blogeista, ja niitähän löytyy lähes joka lähtöön. Tässä viimeisin näistä korteista; kortti 2-vuotiaalle tytölle.


Korttiluonnos on otettu Askartelutaivaan korttihaasteesta #24, mutta en onnistunut tagittamaan kuvaa.. , joten en osallistu tällä kertaa haasteeseen. Luonnos oli kyllä tosi kiva. Kortit ovat taas aika simppeleitä, mutta nuo leimakuvat ovat niiin ihania, että on kiva antaa niiden olla pääosassa.

1-vuotis kortti

I just love this image:) 


Challenge: 365 Cards # Day 237

Kortti 3-vuotiaalle tytölle

And more cards for girls:) This time I made card for 3-years-old girl. Happy birthday!


                 Mojo Monday #308

Onnittelukortti 2-vuotiaalle

With this card I like to participate Sketch Saturday #273 Challenge.


tiistai 27. elokuuta 2013

Kortti 5-vuotiaalle

Sain tilauksen tehdä 1-,2-,3- ja 5-vuotiaille tytöille kortit. Tässä ensimmäinen valmistunut, joka meni siis 5-vuotiaalle. Tällä osallistun samalla Sunday Sketch & Stamp haasteeseen.


Challenge: Sunday Sketch & Stamp Challenge: Sketch # 171

perjantai 23. elokuuta 2013

Onnea 18-vuotiaalle!!

Kortti 18-vuotiaalle. 


Tällä kortilla osallistun seuraaviin haasteisiin / I want to join in the following challenges:
 The Sugar Bowl Challenge : anything goes
  Everybody-Art-Challenge : anything goes
 

Rippikortti

Ja vaihteeksi taas rippikortti:) 


torstai 22. elokuuta 2013

Congratulations Laura!

Here is my card to Sketch Saturday-challenge.
I just love this sketch, I´m sure, I´ll make many cards with this sketch later too:)


Kastekortti

Kastekortti tyttövauvalle. Leimasin hankittu Joanna Sheeniltä joskus aikoja sitten. Korttipohja on Tiimarista, on muuten ihan super-kaunis!


keskiviikko 21. elokuuta 2013

Onnea valmistuneelle!!

Tein tuoreelle rekkakuskille valmistujaiskortin.  Leimakuvan tein 3D-tyylillä ja ikkunoihin ja lamppuihin laitoin hiukan glossy accentsia (yksi suosikki-aineeni askartelussa!!). Tekstit ja rataskuviot on embossattu.



tiistai 20. elokuuta 2013

Täydelliselle naiselle! To the perfect woman!

Onnittelukortti juuri sopivan ikäiselle naiselle! Viime aikoina on tullut enemmänkin tavaksi, että teen leimakuvista 3D-versioita. Kortteihin tulee ripaus "sitä jotain" :)
Tällä kortilla osallistun myös Passion for ProMarkers -haasteeseen, aiheena oli tällä kertaa lempiväri-yhdistelmä, näin hienosti suomennettuna. Tässä on minun lempparini, eli musta ja punainen. Väritykset muuten promarkkereilla, mutta taustan väritin akvarellipuukynillä öljyn kera.

Here is my card to Passion for ProMarkers- challenge. Theme is “use your favourite colour combo”. My colors are black and red. I have colored my image with Promarkkers, but background is colored  with watercolor pencils with oil.