perjantai 31. lokakuuta 2014

Isänpäivä -teema jatkuu

Löysin facebookin askarteluaiheisesta ryhmästä kivan korttitekniikan. Laitan TÄHÄN linkin, kyseessä oli todella selkeä video aiheesta. Tuota alumiiniteippiä löysin itse HongKong-tavaratalosta ja Tokmannikin sitä kuulemma myy, ja varmaan löytyy Biltemasta ja muistakin kaupoista. Lisäksi käytin mustaa akryylimaalia (omani ostin Tigeristä) sekä pronssinväristä Goldfinger-pastaa (omani löysin Sastamalasta Kehysliike Tarja Pälä:ltä).
Valmis kortti näyttää tältä:


Leimasin, jota käytin, on Art Impressionsin Weekend Warrior. Tätä on ollut myynnissä myös suomalaisissa askartelukaupoissa, ja jos ei löydy, kannattaa kysellä, josko saisi tilattua :)

Ensin kohokuvioin paksuhkon kartongin Spellbindersin kohokuviointitaskulla, ja stanssasin työkaluaiheisella stanssisetillä vasaran, jakoavaimen ja sahan kahteen kertaan. Halusin työkalujen tulevan esiin voimakkaammin, joten liimasin kaksi stanssattua kuviota aina päällekkäin, jolloin sain niihin enemmän korkeutta.



 Leimasin kuvan ja väritin promarkkereilla ja akvarellipuuväreillä öljyn kera, leikkasin kuvan irti niin, että jokapuolelle jäi ohut valkoinen reuna.


Sommittelin korttiin koristeet, leimakuvan sekä tekstin, jonka embossasin mustalla kohojauheella.


Ja sitten vaan alumiiniteippiä pikkupalasina korttiin niin, että koko kortin pinta-ala peittyy. Liimasin nuo työkalut kevyesti kiinni ensin, etteivät pääse liikkumaan kesken teippauksen. Sitten vaan videon ohjeen mukaisesti jatko..
Kannattaa kokeilla, aivan upea tekniikka varsinkin just miesten kortteihin!!








torstai 30. lokakuuta 2014

Isänpäiväkortti

Art Impressions:n isänpäivä-leimasimet ovat kerrassaan upeita!! Tässä taas muutama heille jo mennyt mallikortti, ideoita saa käyttää vapaasti hyväkseen!



keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Joulukortti

Nämä Art Impressionsin jouluiset leimasimet ovat todella hyväntuulisia :)
Tässä yksi jo rapakon taakse matkannut mallikortti.


Isälle

Isänpäiväkortteja tarvitaan pian, ja niitä olisi tarkoitus viikonloppuna tehdä useampi. Omaan käyttöön ja vähän muidenkin ;)



maanantai 27. lokakuuta 2014

Merry Christmas/Hyvää Joulua!!!

Yksi ehdoton suosikkini jouluaiheisista leimasimista on Art Impressionsin sympaattinen lumiukko, joka on kietoutunut jouluvaloihin. Nyt se on päässyt korttiinkin asti :) Joulukortteja voisi alkaa muutenkin jo tekemään, olen saanut vasta muutaman valmiiksi asti..


perjantai 17. lokakuuta 2014

60-vuotiaalle miehelle blues-aiheinen onnittelukortti

Kortit on kuvattu sellofaanipusseissaan, joten kuvien taso ei ole hyvä. Molemmat kortit ovat 3D-kortteja, kuvat hankittu google-kuvahaun kautta ja tulostettu useampaan otteeseen, joten niistä sai tehtyä 3D-kuvat.



keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Isälle

Isänpäivä lähestyy... Tein Art Impressioneille DT-kortteja näistä uusista Fathers Day Heroes leimasimista ja tässä yksi valmistunut: Ideaa saa vapaasti käyttää, mallikortiksi tämä on tehty! Nuo lehdet on tehty MemoryBoxin stansseilla, kannattaa ehdottomasti käyttää peilikartonkia korteissaan, niistä saa kivoja efektejä kortteihin!! Dekorettellä on aika hyvät valikoimat erivärisiä peilikartonkeja, ja jos jokin väri puuttuu, kannattaa kysellä! Tässä kortissa olen käyttänyt kuparinväristä peilikartonkia sekä ihan normaalia mustaa kartonkia. Teksti on embossattu valkoisella kohojauheella suoraan taustapaperiin. Peilikartongista stanssattu kuvio on Memory Boxin Fresh Foliage, mm. Heidin Korttipajalla tällä hetkellä myynnissä. Mustasta kartongista stanssattu kuvio on Memory Boxin Bamboo Shoots (98793). Sitä en löytänyt nopealla selailulla tällä hetkellä Suomen nettiputiikeista (huom! Kävin läpi vain muutaman liikkeen sivut!), mutta kyselemällä sen saa aika varmasti tilattua jollekin myyntiin!


tiistai 14. lokakuuta 2014

Ja poikavauvalle onnitteluita

Ja pitihän poikavauvallekin tehdä muutama kortti. Nämä ihan onnittelukortteja.
Kuvasin kortit sellofaanipusseissaan ja hiukan kiireellä, joten kuvat eivät ole parhaita mahdollisia..



maanantai 13. lokakuuta 2014

Tyttövauvalle onnitteluja

Muutama vauvakortti, toinen ilman tekstiä ja toinen kastekortiksi. Ensimmäinen on leimakuvakortti, vauvaleimasin on Joanna Sheeniltä hankittu, on osa vauva-aiheista settiä, siinä on useampi vauva- ja pikkulapsileimasin. Taustapaperi TimHolzin 12x12 kokoisesta paperikosta, nimeä en muista.


Tähän toiseen korttiin en halunnut laittaa muuta kuin tuon ihan mielettömän kauniin 3D- kuvan, ja käytin valkoista satiininhohtavaa korttipohjaa. Sisäsivu myös vaaleanpunaisella kehyspaperilla, joten vaikka kortti on suht yksinkertainen, se on kuitenkin viimeistellyn näköinen.
Kuva on hankittu Facebookissa toimivasta Vintage Card Crafts Kirppikseltä. Todella kauniita ja vähän erilaisiakin 3D-kuvia ja muutakin mukavaa myynnissä :)