tiistai 31. maaliskuuta 2009

Ahkerointia

Tänään sainkin sitten muutaman kortin tehtyä:) Rippikortteja tuli 3kpl, 3D-mallia kaikki tyyni(niitä en muistanut kuvata ennenkuin sellofaanitin ne, joten kuvat jääköön ottamatta), ja muutama leimakuvakortti valmistui liimausta vaille valmiiksi. Kaksi noista leimakuvakorteista on Kortit samoista materiaaleista Rinki1:n ja Rinki2:n kortteja. Ne laitan näkyville varmaankin vasta huomenna illemmalla, sillä tänään mulle sattui Mieltä Piristävä Juttu:) Mulle soitettiin, ja pyydettiin työhaastatteluun!!! Vaikka siitä ei saiskaan muuta kuin kokemusta haastateltavana olemisesta, on sekin hienoa ja itsetuntoa mukavasti tukevaa, kun tuollainen puhelu tuli:) Olen siis ollut lomautettuna jo kaksi kuukautta, ja vanhaan työpaikkaan tuskin tarvii mennä ihan lähiaikoina muuta kuin tuurailemaan, ellei tämä maailmanpoliittinen tilanne yhtäkkiä muutu hurrrjaan nousuun.. Aika aikaansa kutakin, ja ihan hyvä näin:) On ollut aika ladata hiukan akkujaan, ja lapset ovat tykänneet, kun äiti on kotona!!

Mutta nyt unille, etten ole ihan nukkuneen rukous kun huomenna käyn kuulemassa, millanen homma se sitten tarkalleen olisi:) Pitäkää peukkuja:)

3 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Peukkuja! =)

Kirsi kirjoitti...

Miten kävi?

Saron kirjoitti...

Voi, kaikki on auki vielä... kaiketi tässä muutaman viikon kuluessa selviää!! Olis kyllä ihan ihanne työ, mutta kaikki menee niinkuin on tarkoitettu:)