lauantai 28. maaliskuuta 2009

Kortit samoista materiaaleista Rinki2

TÄYNNÄ!!

Johonkin kun koukuttuu, niin se tietysti tarvitsee tehdä kunnolla:)
Eli juuri Kirsikan Kortit samoista materiaaleista-ringin loppumisen vieroitusoireiden ilmaannuttua, sain päähäni auttaa tätä surkeaa oloani perustamalla uuden Ringin(Kortit samoista materiaaleista Rinki1). Siihen tulikin suht nopsaan osallistujat, ja ajattelin perustaa toisenkin ringin (Rinki2)heti päällekkäin.

Eli jälleen idea on lähettää kukin vuorollaan identtiset materiaalit toisille osallistujille (yht 4osallistujaa). Materiaalit sisältävät taustapaperia/tapettia, koristeita, nauhaa, ainakin 2leimakuvaa(toinen varalle, jos sattuu eka menemään pilalle tms) MATERIAALIA TARVITSEE MINIMISSÄÄN OLLA YHTÄ KORTTIA VARTEN, JA SE IHAN RIITTÄÄ, ELI TARKOITUS EI OLE STRESSAANTUA LÄHETETTÄVÄSTÄ MATERIAALISTA. Tapetti tai vaikka värillinen paperikin riittää mielestäni taustapaperiksi, jos materiaalivarastot eivät ole kauhean laajat:) Tarkoitus on kuitenkin ihmetellä, mitenkä erilaisia kortteja kukin saa tehtyä samoista materiaaleista, ei kilpavarustella, kuka lähettää hienoimmat materiaalit:) Eikö?. Korttipohja otetaan itseltä. Pääajatuksena on siis tehdä samoista materiaaleista kortti, joten käytetään mahdollisimman tarkkaan lähetettyjä materiaaleja, omistakin materiaaleista saa lisätä jotain, mutta mahd vähän/ei ollenkaan. Kaikkia saatuja materiaaleja ei tarvitse käyttää, ja ylijääneet materiaalit saa pitää:)
Materiaalit postitetaan aina maanantaisin, saapuvat tiistaina/keskiviikkona tekijöille ja aikaa tehdä kortti on seuraavaan maanantaihin saakka. Huomatkaa mahdolliset pyhäpäivät jos sattuvat kohdalle, kun lähetätte materiaaleja:)
Kun kortti on valmis, se esitellään blogissa ja mieluusti linkitetään muidenkin osallistujien kortteja samaan postaukseen.

Ilmoittautuminen kommentoimalla ja jos olet kolmen ensimmäisen kommentoijan joukossa niin laita minulle s.postiin yhteystietosi. (ohjeet jälleen kerran Kirsikan blogista, ihan luvallisesti, hiukan muunnellen)

Mukana Rinki2:ssa

1.minä-Saron
2.Minna
3. Jasu4. Anna

Huomatkaa, että käytössäni on kommenttien "valvonta", joten välttämättä kaikki ilmottautumiset eivät heti näy:) Mutta ilmottautumisjärjestyksen mukaan täytän nuo paikat!!

Rohkeasti mukaan!!!

4 kommenttia:

jasu kirjoitti...

Hei, Osallistuisin mielelläni, jos vielä mahtuu mukaan.

Anna kirjoitti...

Osallistuisin mielelläni jos vielä mukaan mahtuu.

ammax kirjoitti...

Jos joukkoon mahtuu niin minä oisin halukas!

Hilkka kirjoitti...

Onpas kauniit nämä uudet sivusi! En ole ehtinyt blogikierrokselle pitkään aikaan, joten jäi tämänkin muutoksen huomaaminen myöhäiseksi. Palailen kurkkimaan jatkossakin.