perjantai 13. marraskuuta 2009

Muutamia 3D-tilauskortteja

Tilattiin 70-vuotiaalle kortteja, ja tein muutaman mistä valita. No, tulin kipeäksi, joten en tiedä onko korttitarve enää ajankohtainen. Mutta onpahan varuilla kuitenkin:)
Kortti päivässä#268, 269, 270 ja 271

6 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Voi, miten ihania kukkakortteja. Näköjään tuo embossaus sopii noihin 3D-kortteihinkin vallan mainiosti.

Marika kirjoitti...

Kauniita kortteja!

Minun pitäisi tehdä kaverini äidille 60v kortti joten hiukan saatan ottaa ideaa sinulta (toivottavsti et suutu) koska minulla on inspiraatio hukassa, et sattumoisin olisi sitä nähnyt teillä päin? Hih...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania!!Pikaista paranemista sulle!!

Saron kirjoitti...

Marika: kyllä ideoita saa ottaa, kunhan ei mielellään IHAN samanlaista tee:) :) Kiva se on, jos voi apuna/inspiraationa toimia:) Sehän on yksi syy näiden blogien pitämiseen, jaetaan ideoita ja koitetaan auttaa toisia ja taas saadaan itse apua ja ideoita:)

Minsku kirjoitti...

Hienoja 3d-kortteja. Nuo stanssatut hologrammi-kuvat ovat huippuja! Cd tuo korttiin lisää "arvokkuutta". Sopii erittäin hyvin vanhemmallekin ihmiselle. Tuo alapuolella oleva nalle-kortti (2v) on myös hieno. Itselläni on aina hieman hakusessa pojille sopivat 3d-kuvat. Tässä kuitenkin yksi sellainen:) Toivottavasti flunssa alkaa kohta olla ohi; PARANEMISIA! Muista relata!

Anna-Maria kirjoitti...

Leimakuvat tulivat, suuren suuri kiitos ja halaus!