keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Ideoita kevään juhlakortteihin:)

Keväällä&kesällä on jos jonkinmoista juhlaa, ja varsinkin nyt keväällä on kova tarve esim yo- ja valmistujaiskorteille kuten myös rippikorteille. Leimasin malliksi mielestäni sopivimmat leimat tähän samaan postukseen, ja laitoin jokaiselle päähän ääriviivatarra-arkista tehdyt yo-lakit.ja pieni postaus ääriviivatarralakeista kera huonolaatuisten kuvien:
Ja Rippikortteihin sopivia leimasimia ovat mm:
Tässäpä siis ideoita, minkälaisilla leimasimilla voisi rippi ja valmistujaiskortteja tehdä! Jos sinulla on lisää ideoita, laita vaikka tähän postaukseen kommentti tai/ja linkki omaan blogiisi, jossa voit esitellä omat lempileimasimet näihin kortteihin.

6 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

kiitos kivoja vinkkejä, pitää mennä ostamaan noita ääriviiva lakkeja!
Nyt pitäisi kovasti yrittää tämän lajin kortteja tehdä;-))m

paula kirjoitti...

Kiitos vinkeistä. Mulla on noita ääriviivatarroja ja olen käyttänyt niitä monella lailla, mutta tuli mieleeni noista sun keijukuvista, että voishan lakit laittaa 3d keijunkin päähän. Tällä tavalla ne ideat ja vinkit poikivat aina uusia.

Ansku kirjoitti...

Kiitos ihanasta ideasta tuon ääriviivatarra-lakin suhteen.Olenkin aina itse piirtänyt lakit,mutta näin pääsee helpommalla ja siistimpää jälkeäkin tulee:)

Pipertäjä kirjoitti...

Mainioita ideoita. Minä olen joskus käyttänyt 3D-kuvasta leikattua lakkia Penny Blackin kissan päässä. Kivasti toimii siinäkin. Nimeni alla suora linkki kuvaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja postauksen ekan kuvan vasemman puoleinen tyttö yo-lakin kera on juuri sitä mitä olen yo-kortteihin etsinyt! Kaunis, yksinkertainen ja elegantti tyttö lakin kanssa, todella kaunis :)

Eli siis kertoisitko nyt (olen ihan ymmälläni tästä leimahommasta), että mistä siis tuollaisen leimasimen saa? Ja entä siihen musteen? Ja mistä olet ostanut nuo ihanat yo-lakkitarrat? :)

Kiitos!

-K

Saron itte kirjoitti...

Moi -K! Olen tilannut k.o. leimasimen ulkomailta etsystä (ikäänkuin jonkinlainen foorumi, jossa käsityöläiset myyvät tuotteitaan. Kokeile googlettaa Etsy, ja sinne kun pääset, niin hakukenttään RubberRomance. jos ei löydy, niin laita mulle sähköpostia, niin koitan etsiä&lähettää sulle suoran linkin sinne. mun sähköpostiosoitteeni on xsa-ron @ hotmail.com -ilman välejä tietysti-). Musteen voit esim tilata Paperinauhasta tai muusta askarteluliikkeestä, joko netistä tai jos paikkakunnallasi on askarteluliike, ole onnellinen, ja mene sinne:) Meillä ei ole:( Jos haluat värittää kuvasi tusseilla, käytä vesiliukoista mustetta esim Memento ja jos haluat väritellä vesiväreillä, valitse vedenkestävä muste, esim Versafine. Yo-lakit ovat Sinellin, ja niitä myyvät Sinellien lisäksi esim monet kirjakaupat ja varmaan askartelukaupatkin. Ovat ns. "ääriviivatarroja". Laita sähköpostia tai lisää kommenttia, jos jokin vielä askarruttaa, autan mielelläni, jos vaan osaan&voin!