torstai 14. lokakuuta 2010

Kortit samoista materiaaleista by Apris#1

Toissaehtoona hassuttelin lasten kanssa sillä seurauksella, että revähdytin selkäni.. Niinpä, niinkuin poikani lohduttavasti sanoi; äiti, vanhuus ei tule yksin:) Nyt alkaa liikkuminenkin jo onnistua aika sutjakkaasti, istuminenkaan ei ole enää tee niin pahaa kuin aiemmin, eli kyllä se tästä.
 Osallistuin Apriksen järjestämään kortit samoista materiaaleista#1- porukkaan, ja eilen tuli ensimmäinen kuori täynnä ihastuttavia juttuja, sisällön näette täältä. Eilen ei tullut mieleenkään istahtaa askartelupöydän ääreen, mutta tänään oli jo selkä sen verran parempi, että tein nopsaa kortin pois alta. Pientä papereiden pyörittelyä oli aluksi, mutta aika kivuttomasti lopputulos sitten syntyikin! Tässä on korttini:
Levein nauha jäi vallan käyttämättä, mutta muuten materiaalit löysivät paikkansa kortissa aikaslailla hyvin.
Apriksen ja minun lisäkseni tässä ringissä ovat Pipertäjä ja Lumituulia.

5 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Toivottavasti saat selkäsi kondikseen.
Kauniin kokonaisuuden olet saanut aikaiseksi materiaaleista. Mie unohdan aina, että voisihan nauhoja käyttää noinkin, kuin miten olet käyttänyt oranssia. Upea väritys kuvassa.

Lumituulia kirjoitti...

Kaunis ja niin erilainen kokonaisuus. Hienosti olet saanut sovitettua nuo keltaiset materiaalit mukaan, mä taas en "osannut"!

saril kirjoitti...

Ihana, tosi hauska kortti -upeissa väreissä!:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihastuttavan syksyinen kortti!

pipertäjä kirjoitti...

Oi mikä kortti. Mahtava väritys. Minäkin mattimyöhäinen sain korttini valmiiksi. :)