maanantai 3. helmikuuta 2014

Keijukortti

Yksi uusimpia hankintojani on tämä kaunis leimasin. Leimasin kuvan ja tekstin Mementton ruskealla musteella ja väritin kuvan Promarkkereilla ja Caran d´Achen värikynillä+ öljyllä. Koristeiksi hiukan punchinellaa ja ohutta läpikuultavaa kangasta sekä kaunis perhonen ja pari `timankia´. Oli oikeastaan aika kiva käyttää leimakuvankin leimaamisessa muuta väriä kuin mustaa. Kuvasta tuli helposti hiukan utuinen ja pehmeä. Sellainen tunnelma sopii hyvin keijukorttiin :) Tuo ohut kangas on peräisin tyttäreni rikkimenneestä/pieneksi jääneestä prinsessa-asusta, siinä oli hameen päällä tuollainen ohut kangas, ja kas kummaa, kun sekin piti leikata askartelua varten talteen.. :)
Tällä kortilla osallistun Cute Card Thursdayn haasteeseen, aiheena on "jotain uutta". Uutta on siis leimasin ja myös käyttämäni paperikko.

One of my latest purchases is this beautifull stamp. Also papers are new! I stamped image with Mementto: Rich Cocoa-ink. Then I colored it with Promarkkers and Caran d´Ache´s cupracolor pencils with oil. I participate Cute Card Thursday- Challenge with this card. Theme was: "something new".

  

 

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Todella upee väritys<3 ja tosi kaunis kuva!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Todella kaunis ja herkkä!

Hilkka kirjoitti...

Aivan upea kerrassaan:-))