perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kaikkea kivaa!

Nyt kortiton postaus, muttei kuvaton! Hankin Dekorettesta tälläisen ihanuuden, enkä enää osaisi olla ilman! Todella kätevä, tuollainen pöytämalli, mutta siihen mahtuu paljon kaikkea tärkeää ja tarpeellista. Säilytän siinä nyt kaikkea perustarvikkeita, liimat ja teippirollerin + muut teipit, akryylipalikan ja perusmusteet, perusvalikoiman kukkia ja puolihelmiä, sakset, stumpit ja topsipuikot, öljy"kipon" ja imupaperin ym tarpeellista. Kätevä ottaa mukaan, jos päättää lähteä askartelemaan muualle, ja kätevä taas laittaa takaisin omalle askartelupöydälle, ja taas on kaikki perusjutut käden ulottuvilla.


Muutama muukin tarpeellinen juttu, joita käytän askartelussa:
Öljy, jolla levitän puuvartisten pumpulipuikkojen (eli "topsien") avulla akvarellivärit värittäessäni leimakuvia:

Kynät, eli promarkkerit, joita käytän leimakuvien värittämisessä, tässä siis murto-osa kynistä, kuva on otettu netistä :
 Akvarellipuuvärit. jotka ovat kovassa käytössä, ja näitä siis levitän öljyllä. Väristä tulee mielestäni syvempi, kuin vettä käytettäessä.

 Pinsettisakset, aivan "must" :)


Näillä pyyhin leimasimet käytön jälkeen..

 

 ...ja tätä suihkautan tuohon "vauvojen pyllypyyhkeeseen" jos olen leimannut esim versafinella, niin leimasin puhdistuu paremmin:


Tämä liimarolleri ei ole ollut kovin kauan käytössä, mutta tulee olemaan kauan käytössä :) Eli on todella kätevä ja vaivaton käyttää. Näppärä koko, ja aika pitävältä tuntuu tuo liima.


 Vähän aikaa sitten ostin Joanna Sheeniltä kätevät viivottimet, joiden avulla voi leikata (tarvitset lisäksi terävän askarteluveitsen ja leikkaamista kestävän alustan) todella kätevästi ns. kehyspaperit! Tuon linkin takaa pitäisi löytyä ko tuote, ja siinä on vielä tarkemmat kuvat, joiden avulla voi ymmärtää paremmin, miten nuo toimivat!


Lisänä on vielä paperileikkuri, jota sitäkin vielä tarvitaan, koitan senkin kuvan saada tähän myöhemmin lisättyä.


2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hei sinä käytät caran dachen värejä.
Nyt heräsi kysymys. Onko hyvät?
Iselläni on akvarellinä samat pieni rasia. Ja nyt sain lahjaksi vielä pismacolurit akvarellinä. Kummastakin tykkään!

Saron kirjoitti...

Minulla on useamman eri valmistajan akvarellipuuvärit, ja nuo Caran d ´Achen supracolor softit ovat ehdoton suosikkini! Nyt on jo tarvinnut ostaa kyniä loppuunkäytettyjen tilalle, mutta ovat hintansa väärti!!