perjantai 31. lokakuuta 2014

Isänpäivä -teema jatkuu

Löysin facebookin askarteluaiheisesta ryhmästä kivan korttitekniikan. Laitan TÄHÄN linkin, kyseessä oli todella selkeä video aiheesta. Tuota alumiiniteippiä löysin itse HongKong-tavaratalosta ja Tokmannikin sitä kuulemma myy, ja varmaan löytyy Biltemasta ja muistakin kaupoista. Lisäksi käytin mustaa akryylimaalia (omani ostin Tigeristä) sekä pronssinväristä Goldfinger-pastaa (omani löysin Sastamalasta Kehysliike Tarja Pälä:ltä).
Valmis kortti näyttää tältä:


Leimasin, jota käytin, on Art Impressionsin Weekend Warrior. Tätä on ollut myynnissä myös suomalaisissa askartelukaupoissa, ja jos ei löydy, kannattaa kysellä, josko saisi tilattua :)

Ensin kohokuvioin paksuhkon kartongin Spellbindersin kohokuviointitaskulla, ja stanssasin työkaluaiheisella stanssisetillä vasaran, jakoavaimen ja sahan kahteen kertaan. Halusin työkalujen tulevan esiin voimakkaammin, joten liimasin kaksi stanssattua kuviota aina päällekkäin, jolloin sain niihin enemmän korkeutta. Leimasin kuvan ja väritin promarkkereilla ja akvarellipuuväreillä öljyn kera, leikkasin kuvan irti niin, että jokapuolelle jäi ohut valkoinen reuna.


Sommittelin korttiin koristeet, leimakuvan sekä tekstin, jonka embossasin mustalla kohojauheella.


Ja sitten vaan alumiiniteippiä pikkupalasina korttiin niin, että koko kortin pinta-ala peittyy. Liimasin nuo työkalut kevyesti kiinni ensin, etteivät pääse liikkumaan kesken teippauksen. Sitten vaan videon ohjeen mukaisesti jatko..
Kannattaa kokeilla, aivan upea tekniikka varsinkin just miesten kortteihin!!
1 kommentti:

Sirpa kirjoitti...

Mielettömän ihana!
Täytyy kokeilla itsekkin!