maanantai 20. heinäkuuta 2009

Tekstiä vaan:)

Suursiivouksen puolelle tämä taisi nyt heilahtaa:) "Kaapit siisteiksi ja pois turha tavara ja vaate" -menttaliteetilla! Roskapussi jos toinenkin täyttyy, samoin UFF-keräykseen sekä omalle kirppispöydälle menevät vaatteet ja tavarat täyttävät pussit toistensa jälkeen! Aika tyhjentävää tämä tälläinen puuha... kirjaimellisesti! Vanha talo, ja paljon ullakkokomeroita... ja minä, tällainen hamsteri luonne -ei kovin hyvä yhdistelmä:) Mutta nyt on ihan pakko karsia kovalla kädellä kaikkea, alkaa tämä tavara ja varsinkin vaatepaljous jo ahdistaa.

Askartelupuolellakin meinaan siivota!! Pari leimasintakin lähtee, High Hopesin karhu kahvikupposen kanssa sekä muutama WOJ:n leimasin lähtevät heti myyntiin kunhan saan ne kuvattua! Huomenna on tiedossa vielä hiukan siivoilua ja kyllä sitten jo meinaan pari korttiakin tehdä!!! Mutta nyt saunaan, huomenna pitää mennä ajoissa töihin!

4 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Samat puuhat siis täälläkin :D

Huutonettiin olen minäkin naputellut tavaraa, pessyt kilotolkulla pyykkiä ja muutenkin keräillyt kirppistavaraa ensi viikonlopun pihakirppistä varten :D Mutta nyt tuntuu jo kivalta että avartuu kaapit, vaikka vasta puolivälissä urakkaa mennään :D :D :D

Viipula kirjoitti...

Heh, ja täällä samat puuhat myös...ja kun yhden paikan saa klonittua, tuntuu vaan, että joku toinen paikka täyttyy....

AN kirjoitti...

Kurkistahan blogiini!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa tututlta:)
Suursiivousta piisaa täälläkin, kaikkea myytävää en oo saanu ees kuvattua vielä. Huh. Urakkaa riittää;)

Voimia sinne suur siivoukseen:)