maanantai 17. elokuuta 2009

Uusi kortti digitaalisella leimakuvalla!


Voi, tämä on IHANA!!!! Jostain eksyin Mo´n sivuille, ja siellä oli..... lukemattomia aivan kertakaikkiaan upeita "leimakuvia" !! Kyseessä on siis digitaaliset leimakuvat, eli ostaessasi niitä, tilaat ja maksat (paypalin kautta) ja saat tiedoston, josta voit sitten tulostella ostamasi kuvan. Veden kanssa ei oikein voi läträillä värittäessäsi, jos et satu tulostimessasi käyttää vedenkestävää mustetta:)
Tässä siis ensimmäinen -mutta ei varmastikaan viimeinen- Mo´n digitaalisella leimakuvalla tehty kortti!
Kortti päivässä#199
Lisäystä edelliseen tekstiin:) Eli tosiaan tuo kuva on ihan tulostettu normaalille tulostuspaperille, normaalilla tulostinmusteella. Minä väritin kuvan promarkereilla, ja varjostukset tein tapani mukaisesti Lyra-liiduilla stumpin avulla. MUTTA, tein virheen... Värit olivat ensin tosi herkulliset ja kirkkaat, mutta kun normaalisti kiinnitän tuon hieman varisevan lyraliidun hiuskiinteellä, ja tein niin nytkin, värit haalistuivat ihan hirveästi... Taisi paperi olla liian ohutta hiuskiinteen käyttöön.. Tästä lähtien täytynee jättää joko lyraliidut rauhaan tai sitten hiuskiinne. Niin, tai sitten tulostaa kuvat paksummalle paperille... mahtaiskohan tuo Fabriano toimia meidän tulostimessa.. täytyypä kokeilla:) Promarkerit toimivat mielestäni värityksessä ihan hyvin, kunhan ei viivan päältä ihan mielettömästi "hinkannut" .. Voi, mä olen NIIIIIIN ihastunut näihin Mo´n kuviin!!! Hän on ihan mielettömän taitava!!

17 kommenttia:

Heather kirjoitti...

I wanted to stop by and say how Beautiful your card is. Great job!!

AN kirjoitti...

IHANA kertakaikkiaan!!

Pitsihame kirjoitti...

On ihana tuo leimakuva ja värityksesi on loistavaa!
Eli koko kortti on Upea!

Judy's Crafty Moments kirjoitti...

Beuatiful colouring !! I love this image and what a stunning card, hugs Judy xx

jasu kirjoitti...

Hieno kuva ja kortti. Olen miettinytkin noita digileimakuvia ja niiden värittämistä, kun mielelläni väritän inktenseillä. Millä sinä olet kuvan väritellyt?

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upea leimasin! olet kyl tehny niin upean kortin et oksat pois! tykitän tätä kympillä!

SannaS kirjoitti...

Upea kortti! Todella kaunis ja romanttinen kokonaisuus! Olen itsekin ihastunut noihin Mo'n kuviin, toinen toistaan upeampia. =)

MOANA kirjoitti...

Hieno on leimakuva! Kauniit värit muutenkin ja tosi romanttinen kortti :)

Nunt kirjoitti...

Ihanat värit, ja Mummuhan on ihan loistavaa kuvitusta Mo'lta :)

Apris kirjoitti...

Ketakaikkisen ihana kortti. Todella upea kokonaisuus.

bissecat kirjoitti...

Hei!
Joo laitoin kanssa linkin tuonne Mo:n kuviin nämä aivan mielettömän upeita.Pitääköhän kohta hankkia tuo paypal .Miten olet värjännyt tuo tulostimen väri tosiaan leviää,muutamassa kuvassa huomannut mutta minulla akvarellitekniikka vaan käytössä.löysin kyllä ohjeen että fiksatiivia ( taiteilijakaupasta)suihkutetaan kuvan päälle ja kuivuttuaan voisi akvarelleilla värjätä.Aivan ihanan kortin olet saanut aikaiseksi.

Maaret kirjoitti...

Waude, harmoninen ja tyylikäskin!

Carita kirjoitti...

Tämä on IHANA! Minä myös Mo´n ehdoton fani :)

CaritaL kirjoitti...

Ihania digileimasinkuvia! Itse juuri eilen tilasin yhden samanlaisen The greetin farmilta kokeeksi. Tulostin sen 180gr:lle Cansonin paperille ja väritykset tein supervarovasti akvarellikynillä. Sain ihan hyvin väritettyä kunhan ei lutraa veden kanssa kauheasti ja varoo niitä ääriviivoja =D Täytyykin käydä tuosta sinun linkistä katsomassa mitä kuvia sieltä löytyykään!

Minsku kirjoitti...

Taisi ihastua tämäkin:) Aivan ihania kuvia. Niinkuin tämäkin pari tässä, - varmasti moni tämän ikäinen ihastuisi tällaisen kortin saadessaan! Kauniisti olet kortin toteuttanut, samoin kuin tuo ylempänä ollut tyttö-aihein kortti!

SYLVIA-ANNE kirjoitti...

A beautiful card - your colouring is wonderful. I love everything about it.
Sylvia xxx

Rita Winmill kirjoitti...

hi
Just saw you rcard, just Beautiful!!!
Rita from the USA