perjantai 16. lokakuuta 2009

Tulkaa "pitämään peukkuja"

Lisäys 19.10.2009 klo: 22:20: JES!!!!!!!!!!!!!!!!! KIITOS TEILLE KAIKILLE!! Turhaan ette tsempanneet, tänään menivät nämä toiset korttini (15kpl) perille!!!!!!! Kiitos!!!!!!!!!!
Nyt sitten arpomaan onnellinen voittaja-tsemppaaja!!

......... minä siis sähläsin... Arvoin voittajan Random.Org:n avulla, ja tulos oli 8. Koitin sitten saada tuota tulosta kopioitua tänne näytille, ja menin painamaan nähtävästi uudestaan tuota arvonta-systeemiä, ja voittajanumero olikin 19. Tasapuolisuuden nimissä, molemmat saavat palkinnot, eli ONNEA Heli R ja Minsku!!!! Seuratkaahan tätä linkkiä, ja ilmoittakaa minulle sähköpostitse( xsa-ron @ hotmail.com ,ilman välejä), minkä leimasimen haluatte( ja siis ihan minkä leimasimen vain, ja jos haette jotain erityistä, ettekä löydä, kysykää vaan neuvoa, tunnen nuo sivut jo aika hyvin:). Informoin teitä aikataulusta lähemmin sitten sähköpostitse!!! Leimasimet tulevat valintanne mukaan joko ez-mountattuna tai ilman ez-mountia.

True Random Number Generator Min: Max: Result: 19 Powered by RANDOM.ORG
..............juu, ja siis se nro8 myös:)................

KIITOS KAIKILLE VIELÄ KERRAN!!!!!!


Teen Art Impressioneille DT-kortteja (syy miksi blogissani on aika hiljaista aika ajoin), ja nyt minulle on käynyt aika kurjasti! Viime kuun DT-kortit (20kpl erilaisia, uniikkeja kortteja) varastettiin jossain vaiheessa Suomi-Amerikka väliä, vain "siististi" revitty kuori meni perille. "Siististi" sillä tavoin, että näki, että se ei ole kuljetusvahinko, vaan selvästi revitty tarkoituksella auki. Nyt ovat jo seuraavat korttini matkalla, eivätkä ole vieläkään menneet perille, ja kaipaan vähän tsemppausta.. :)
Eli, kaikki TÄHÄN postaukseen kommentin jättäneet osallistuvat pikkuiseen arvontaan, eli JOS korttini menevät perille (arvonta päättyy heti kun saan tiedon siitä, tai viimeistään 24.10.2009) arvon kommentin jättäneiden kesken voittajan, joka saa sitten valita IHAN minkä tahansa uuden Art Impressioneiden leimasimen itselleen! Jos käy niin kurjasti, että korttini ovat jälleen vallan kadonneet, saa voittaja jotain askarteluaiheista muuta kivaa:) kiitokseksi kuitenkin tsemppauksesta!!

Pitäkää peukkuja!!!

32 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

No voihan rähmä!!
Johan on ollu ryökäle,kun aattelee mikä työmäärä sulla on niihin mennyt.Aina inhottaa tuollaset jotka viittii viedä jonkun kädentöitä nauttiakseen itte niistä.Höyry rupiaa
nouseen,muistan aina kun oli rahat tiukoilla kun muksut oli pieniä ja väsäsin Barbin vaatteita myyntiin ja sitten niitä vietiin maksamatta.

Omii kirjoitti...

Tosi kurjaa! Inhottavaa tietää että on sellasiakin ihmisiä jotka aukaisevat postin joka ei heille kuulu! Yäk. Tsemii nyt toiseen lähetykseen ja TOIVOTAAN että se saapuu määränpäähän ehjänä!

Maaret kirjoitti...

Voi himskatti! Ei voi olla niin huonoa tuuria, että kun ensimmäisen lähetyksen kortit varastetaan, niin toinen lähetyskään ei menisi perille, TZEMPPIÄ! Toivon todella, että on jostain syystä vaan ollut harvinaisen hidasta postin kulku tällä kertaa, joskushan tosiaan niin on, kun ulkomaille kamaa lähettää.

Taina kirjoitti...

Eihän noin huonoa tuuria voi olla!!!!Toivotaan parasta, että tuo toinen postaus menee perille.

Pitsihame kirjoitti...

Järkkyy, kuin ihminen voi olla susi toiselle!
Niin, onhan sisätö pitänyt tietää/arvata tälle varastajalle!

Vastoinkäymisten jälkeen saat kyllälti auringon paistetta ja -loistetta :))))
Näin tapahtuu!
Aurinkoista mieltä toivon sulle!

SannaS kirjoitti...

Inhottavaa, itsekin taistelen postin kanssa nykyisin...on kesän jälkeen muutama kirje ja paketti ollut ties missä. Mutta nyt on sinun postillesi kaikki sormet ja varpaat pystyssä, toivotaan parasta! =) ...onpahan muuten ainakin korttirosmolla riittänyt ihasteltavaa ihanista korteistasi. =)

miukula kirjoitti...

No höh! Pidän peukkuja että varpaita ylhäällä että kortit pääsisivät turvallisesti perille! Art Impressionit ovat vallan ihania!

Heli R kirjoitti...

No voi rähmä, ja harmitus. hirmuinen työ ja vaiva ja sit käy noin.

Katjuska kirjoitti...

Toivotaan nyt että menevät tällä kerralla perille asti.....harvoinhan se salama kahdesti iskee samaan paikkaan, eli uskon vakaasti, että nyt ei ole huonoa tuuria matkassa!
Pidän peukkuja :)

Maisku kirjoitti...

Kyllä on huono tuuri, jos ei nytkään kortit mene perille. Toivotaan ja pidetään peukkuja, että tällä kertaa kortit löytäis oikeesen osoitteeseen, eikä kukaan varastaisi kauniita korttejasi!

Marde kirjoitti...

Ei voi olla totta . . . olen kyllä kuullut kaikenlaisia juttuja mitä posteille tapahtuu kun Amerikan suuntaan lähettää. Itsekkin laittelen sinne suuntaan paljon kortti postia mutta toistaiseksi kaikki on sujunut hyvin. Pidän kyllä peukut ja varpaat pystyssä.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kortit menevät perille ja edellisen postin kortit jostain pompahtaa esille! Harmittava juttu!

Piitu kirjoitti...

Uskomatonta! Niin iso määräkin vielä..kauhea työ ollut tekemisessä ja nyt vielä uusiksi..Pidetään todellakin peukut pystyssä, että tämä kirje olisi vain hiukan myöhässä ja löytäisi perille ehjänä.

Nunt kirjoitti...

Voih :/ Raivostuttavaa tuollainen!

Itse lähettelin saksanmaalle neulontavaihtopakettia, josta katosivat banaanikuitusilkit sille tielleen. Oli paketissa onneksi muutakin sisältöä, mutta kun se silkki oli juuri se Juttu, jota parini halusi :/ Hiukan sai purra hammasta.

Piccolissima kirjoitti...

Voi ei!! :(
Niin ärsyttää ihmiset, jotka ei kunnioita toisten omaisuutta ollenkaan! Niitä ihmisiä valitettavasti riittää! :/
Harmittaa kyllä ihan sinun puolesta, oot nähny kovan vaivan ja nyt ne kortit on jollain idiootilla! :(

krista kirjoitti...

Voi kuinka kurjaa :(. Toivon todella, että kauniit korttisi pääsevät sinne mihin ne ovat tarkoitettu! Tsemppiä ja kärsivällisyyttä odotteluun.

Susa kirjoitti...

Voi EEII!! Todellakin täällä kaikki peukut ja pottuvarpaat pystyssä nakotan!! Tämä rosvoryökäle kyllä on sitten ainakin tajunnut hyvän päälle, mutta on toiminut NIIIN väärin!!!!

jasu kirjoitti...

Voi hitto .. iso työ mennyt hukkaan. Itse olen juuri lahetellyt itellan asiakaspalveluun postia kun amerikan kuoren sisällöstä puuttui osa :(. Toivottavsti korttisi löytyvät.

Minsku kirjoitti...

Hävytöntä! Ei uskois, että joku kehtaisi tuollaista tehdä! Turhauttaa ja surettaa varmasti;( Voimia ja jaksamisia sinulle, toivottavasti seuraavat lähetykset menevät perille. Ja syyllinen saadaan vastuuseen...

Sande kirjoitti...

Voi ei! Tuntuipa itsestänikin pahalta, kun luin juttusi. Toivottavasti toinen paketti menee perille. Pidän peukkuja pystyssä :)

PäiviR kirjoitti...

Voi räkä! Toivotaan, että huomenna saat iloisen viestin ja korttisi ovat perillä... Tsemppiä vain askarteluun!

Minna kirjoitti...

Voihan olla todella kylmäverisiä rosvoja, että toisten kirjeet avaavat ja antavat tyhjän kuoren jatkaa matkaa. Toivottavasti uusi kuori löytyy perille pikaisesti.

Mervi kirjoitti...

Todella harmillista, valtava työ!
Toivotaan, että rosvolle käy köpelösti! Onnea uusien matkaan;-))m

tuula kirjoitti...

Toivottavasti saat huomenissa hyviä uutisia ja korttisi olisivat menneet oikeeseen osoitteeseen. Peukut pystyssä täälläkin ollaan!!!

Kirsikka kirjoitti...

Kaikki viisi peukkua pystyssä ;)
Ei vielä kannata tosiaan luovuttaa. Kestihän ne munkin korttien meno yli kolme viikkoa.
Pakko niiden ne on saada tai sit pitää varmaan alkaa lakkoileen =)

Marge kirjoitti...

Kyllä uskoisin että tämä toinen kuori nyt varpisti menee perille, joten rauhassa vaan odotellaan=)

Niinu kirjoitti...

Surkeaa säkää:(
Toivotaan parempaa onnea toisella kerralla:)

Pipertäjä kirjoitti...

No jo on kurja tuuri! Peukutuksia ihan kympillä sinne suuntaan ja häntä pystyyn vaan! Jospa ne nyt menisivät perille!

Lumituulia kirjoitti...

Otan osaa tuohon menetykseen. Toivottavasti toinen lähetys löytää perille. Harmittaa varmaan, kun tietää, että töitä on noiden eteen joutunut tekemään. Peukkuja pidetään!

Anonyymi kirjoitti...

Harmin paikka! Mutta kyllä ne tällä kertaa ovat menossa jo.. toivotaan ja uskotaan : )

Maaret kirjoitti...

HYVÄ, että kakkossatsi korteistasi PÄÄSI PERILLE, JEE !

Maaret kirjoitti...

HYVÄ, että kakkossatsi korteistasi PÄÄSI PERILLE, JEE !