sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Leimailutaivaan haaste nro 6

Non-niin, viimeinenkin haaste selätetty!! Värit, joista en pidä yhtään, on pastellivärit, eli oikeastaan mikä väri tahansa haileana.. Pastellisävyt tosiaan ovat inhokkivärejäni, enkä löytänyt itseltäni kuin vaalean keltaisia papereita, joten nämä kelvatkoot! Malli löytyy täältä, ja sanallinen osuus taisi jo tulla selväksi! Kaunis teksti on saksalaisen Stempelkellerin tuotantoa, onneksi muistin oikein, että minulla oli jo tämäkin setti, enkä eilen tehnyt tuplaostosta.. :)

Eilen oli tosiaan Leimailutaivas Masalassa, jossa olimmekin sitten lähes koko ajan,Vähän ennen klo11 olimme paikalla ja klo 17 jälkeen lähdimme kotia kohti. Erityiskiitokset tietysti Taavalle, olin eka kertaa mukana, ja jos vaan mahdollista, tulen kyllä uudelleenkin!! Kaikki sujui todella hyvin, ja paikka oli myös todella toimiva. Löysimme hyvin perille, Masala oli kaunista seutua ja hyvä paikka myös sijainniltaan. Tämä siis yhden autolla liikkuneen mielipide.. :)
Blogituttujakin näin, ja ehdimme oikein vaihtamaan kuulumisiakin muutaman kanssa, oli todella kiva nähdä ihan kasvokkain: Tipsutyttö jaToukoleeni .
Muita tuttuja olivat mm.
Parastaikaan Taina
Katjuska
Sekä unohtamatta tietenkään
Reesa
Kirsikka
Apris
Terhi
Piparminttu

linkkejä lisäilen illemmalla

Ostokset jäivät aika inhimillisiksi, kaikki (ainahan ne) olivat tarpeellisia ja oikeastaan mikään muu ei jäänyt kaihertamaan mieltä kuin yksi leimasin, mutta senkin saan netin kautta tilattua, lupasi ko.myyjä.
Lisää postauksia taas tuonnenpana!

4 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Kiva oli tavata! Kiitos taas osallistumisesta haasteeseen, hieno kortti;-))m

Katjuska kirjoitti...

Oli tosi kiva nähdä ihan livenäkin :)
Hieno kortti,tyylikäs ja hillitty!

Arja kirjoitti...

Moi! Kyselit blogissani siitä sukka/ lapas langasta. Se on Novitan Polkkaa ja väri on ruskea-v.pun.-luonnonvalkoinen. Se on tosi ihanaa lankaa ja tykkään itsekin siitä tosi paljon.

sari kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Ihanan tekstinkin laitoit korttiin!