maanantai 8. marraskuuta 2010

Kutsukortteja pojan 10-vuotis-synttäreille

Hankin tuossa taannoin Paperinauhasta rekkarileimasinsetin, jota voin todella lämpimästi suositella myös muille! Meillä oli poikani 10-vuotissynttärit 4.11, ja tein poikani kavereille henkilökohtaiset kutsukortit. Leimasin ensin tarvittavan määrän rekkarikehyksiä mustalla versafinella fabrianolle, sitten leimasin "nov" eli marraskuun tuonne vasempaan yläkulmaan, ja oikeaan yläkulmaan "4.11" , jolloin siis oli synttärijuhlat sekä myös ihan oikeastikin synttäripäivä:) Sitten leimasin nimet ja tuputtelin vintage photo-distress-ink-mustetta rekisterikilpien reunoihin. Leikkasin rekkarit irti ja liimasin ne kohotarroilla valkoisille korttipohjille, rei`íttäjällä reikä kortin reunaan alas ja kun kutsut oli kirjoitettu, narulla kortti kiinni:) Ja olivat kuulemma mieluisat:)
Yhtenä ohjelmanumerona oli oman avaimenperän valmistaminen, ja sekin tuntui olevan kivaa puuhaa. Ensin ihmeteltiin, miten kutistemuovi käyttäytyy uunissa; olin leimannut kirkkaalle kutistemuoville mustalla versafinella (kuulemma StazOn-muste on parempaa, mutta kyllä tuo versafinekin kävi, kunhan ei kauheasti osunut leimattuun kohtaan)  jokaiselle oman rekkarin nimellä. Ensimmäiset pellilliset kyllä menivät pilalle, kun muovi käpristyi niin, ettei enää auennutkaan. Yksi poikani kavereista sanoi, että eikös kannata laittaa ne nurinpäin pellille, tekstipuoli alaspäin, ja kun häntä sitten loppujen lopuksi uskoin, alkoi kutistaminenkin onnistua! Pojat saivat lopuksi niin halutessaan piirtää&väritellä valkoiselle kutistemuoville(jonka pintaa ensin olin karhentanut hienolla hiontapaperilla) puuväreillä omanlaisensa avaimenperät, ja aika moni halusi palan kutistemuovia kotiinkin ohjeiden kera:) Hienoja luomuksia niistä tulikin, harmi, kun en tajunnut kuvata niitä!!!  Kyllä synttäreillä oli muutakin "ohjelmaa", olivat ulkona "kirkkistä", ja jotain sota-taistelu-juttuakin sitten sisällä,  kaikenkaikkiaan tosi ihanat synttärit, ja vaikka meillä on tosi pienet tilat, ei ahdistanut kertaakaan vaikka lapsia oli yhteensä 10,kun nuo omat 2 lasketaan mukaan:)

5 kommenttia:

TaijuS kirjoitti...

Mahtavat kutsukortit nuorille miehenaluille!!

Sain sitten lopulta minäkin kuvia blogiini, kun sain kuvattua osan tiffanytöistäni ja korteistani. Seuraava urakka on joulukorttien kuvaus ja blogiin laittaminen, about 80-90 joulukorttia + onnittelukortit, joita joulukorttiurakan jälkeen olen tehnyt n. 60 kpl. Kuvattavaa siis riittää...

Tervetuloa vierailulle blogiini, ja ennen kaikkea kommentoimaan!

Apris kirjoitti...

Kivat kutsukortit olet tehnyt. Ja tosi hauskaa puuhaa myös synttäreille. Leimasinsetti ollut käytössä, kutistemuovi vielä kokeilematta...

mummeli kirjoitti...

Huippu hienot synttärit oletkin järjestänyt pojille. Muistelevat niitä varmasti pitkään. Tuo lemasetti on kyllä aivan mahtava tulis vaan käytettyä, minullakin se on avaamattomassa pakkauksessa vielä. Jospa nyt ottaisin käyttöön ja saisin jotain valmiiksi joulukuun loppuun mennessä kun on lapsenlapseni synttärit, ettei tulisi kiire.

Riina kirjoitti...

Todella hienot kutsut ja kaiken lisäksi mahtava ohjelmanumero synttäreille. Teiltä lähti varmasti monta iloista kaveria kotiinsa.

Svetlana kirjoitti...

Mahtavia kutsukortteja! Oli pakko myös tilata samanlaisen leimasin setin ;))