lauantai 10. joulukuuta 2011

Onnittelukortti

Hyvää viikonloppua kaikille!! Blogissa on ollut ihan luvattoman hiljaista, koitan saada tänne päivityksiä useammin, jos vaan millään mahdollista! Korttiharrastus on ollut -jos nyt ei aivan syväjäässä- niin ainakin kohmeessa; työ se on, joka suurimmaksi osaksi haittaa harrastuksia.. Teimme pientä remppaa kotona tässä syksyllä, ja komeroita/varastoa on koitettu siivota-tyhjentää-järjestellä, joten paljon on ollut muutakin puuhaa. Kiitos kaikille hiljaiselosta huolimatta täällä piipahtaneille ja kommentoijille myös eritoten!
Aikaisemmin viikolla tein tilauskortin 4-vuotiaalle pojalle, tällä kortilla osallistun myös Passion for Promarkesrs- haasteeseen, kuten myös Papertake Weekly-haasteeseen. Here is my card for Passion for Promarkers- and Papertake Weekly challenge. Image is from Lily of the Valley.

4 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Ihana kortti pienelle pojalle. Tosi kivat pirteät värit, piristää kummasti näin pimeään aikaan.

Viipula kirjoitti...

Wau, mikä kähee kortti, upeat värit ja väritys! Ja muuten ihan mielettömät joulukortit tossa alla, varsinkin tuo alempi joulukaupunki on yliveto!

Gro kirjoitti...

Gorgeous card. And cute image.
Thanks for joining us at PfP.

Hugs :o)

The Crafty Den kirjoitti...

What a gorgeous card. I love the image and your details are perfect. Thanks for joining us at PFP for our Mega Christmas challenge and I hope Santa brought you lots of lovely goodies. Hugs, Denise x