sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Rippikortti

Tämä Ching-chou kuikin tyttö ja perhonen leimasin on yksi lempileimasimistani. Aina kun on tarvis rippikorteille, tämä on ensimmäinen leimasin, jonka etsiskelen käsiini:)
Tällä kertaa tein perhosen 3D:nä, teki mukavan pikantin säväyksen korttiin! Ihanat kiekurat kukkien luona ja kulmissa ovat ääriviivatarraa, jonka hankin Papruksesta. En tiedä, onko heillä nettikaupassa tuota myynnissä, mutta liikkeessä Tampereella kyllä. Paprus on yksi parhaimmista askartelukaupoista, jossa olen käynyt paikan päällä, varsinkin 3D-kuvien valikoima on uskomaton!!

Eilinen ilta meni mukavasti nurmikkoa leikaten, pojat korjasivat lykättävän ruohonleikkurin pyörät, ja nyt leikkuri toimi taas kuin unelma!! Mies ajeli päältäajettavalla, ja minä sitten viimeistelin tuolla lykättävällä (tuo vanha kone jotenkin vaan sopii paremmin meikäläiselle, saa sitä liikuntaakin samalla:). Sain hankittua vihdoin kunnon hengityssuojan ja sen kanssa nurmikonleikkuu onnistuu suht kivuttomasti! En ollut eilen illallakaan kovin väsynyt, ja tämäkin päivä tuntuu sujuvan aika normaali-oloisena, joten kyllä tuo hengityssuoja aika hyvin auttaa! Olen lähes kaikelle pihalla kasvavalle vihreälle allerginen, joten ilman hengitysuojaa en voi pihalla kauaa olla. Aika koomisen näköistä se kyllä kieltämättä on, mutta on kiva edes jotain pystyä tekemään, ettei kaikki pihatyöt jäisi aina miehelle!! Mukavaa sunnuntaiaamua kaikille!!

Ei kommentteja: