keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ja jälleen joulukortti


 Tätä Stampendouksen "Snowy Postacard" -leimasinta käytin aika tavalla vuoden 2013-joulukorteissa. Oli siis ehdoton suosikkini! Leimasin sen erilaisille papereille, ja käytin väritykseen ainoastaan puuvärejä. Suurin osa tunnelmasta tulikin taustapapereista. Ja tietenkin tuon kimalleaineen käytöstä. Sillä sai kivan pakkastunnelman korttiin.

 Lisäys: eli nuo värityksessä käyttämäni puuvärit ovat Caran d ` Achen Supracolor- värit.


Niitä käytän melkein vallan, myös Promarkkereilla värittäessäni. Puuväreillä ja öljyllä (öljyä en käyttänyt kuitenkaan näihin kuviin) teen varjostukset Promarkkereilla värittämiini kuviin. Niillä saa aika kivasti syvyyttä värityksiin.

4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ihanat jälleen.
Millä ole värittänyt kuvat,varsinkin tuo ruskealla sävyllä oleva?

Saron kirjoitti...

Leimasin tuon kuvan ruskealle kuviokartongille, jossa on tuollaista "säkkikangas"-kuviointia. Väreinä minulla oli ainoastaan Caran d'Achen soft-puuvärit, niistä valkoinen, punertavan ruskea, vihreä ja harmaa. Leimakuvan reunoille käytin Distress Inkin "Vintage Photo" -mustetta töpöteltynä. Kun leimaa tuollaisen maisemaleiman johonkin värilliselle (kuvio) kartongille, saa lisä-ytyä kuvan tunnelmaan aika pienellä vaivalla :)

SannaS kirjoitti...

upeita kortteja!! =)

MarjoKoo kirjoitti...

Todella kauniita kortteja!!