maanantai 10. helmikuuta 2014

Shake your booty!

Nämä ovat aivan mainioita leimasimia!! Katso täältä, minkälaisia muita sarjasta löytyy! This card is made with "Disco set".

 Kortin sisäpuolella näkyvät sitten jalat, ikäänkuin tyyppi olisi diskoillut itsensä kortin läpi :)
Ainakin Art Impressioneilta on saatavilla "wobble"-kiekuroita, jotka      
liimataan leimakuvan taakse, ja tuo wobble saa kuvan heilumaan. Vaikea selittää, käy katsomassa täältä, ja sieltä kun katsoo sivun vasenta reunaa alemmas, pitäisi siellä näkyä ihan "liikkuva esimerkki", miten tuo toimii.6 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Ihana. Kävin katsoon, mutta 0liks nää digileimasimia? vai tavallisisa? En ole ikinä tilannut tuolta.

Saron kirjoitti...

Leimasimet ovat ihan tavallisia, laita sähköpostia, jos tarvitset apua tilaamisessa. Valitettavasti firma sijaitsee Amerikassa, joten jos ei halua arvonlisävero ym maksuja maksaa, max tilaussumma on noin 22e. Monessa suomalaisessa askartelukaupassa on Art Impressionsien leimasimia myynnissä, ja heille voi laittaa toiveita, mitä leimasinta haluaisi ostaa. Eli voi laittaa linkin Arttien sivuille leimasimen kohdalle tai sitten ilmoittaa leimasimen SKU-koodin, joka löytyy jokaisen leimasimen nimen vierestä.

Sirpa kirjoitti...

Onpa tosi hauska kortti:))

noora kirjoitti...

No tämäpäs on mainion näköinen kortti!

Jaanuska kirjoitti...

Aivan mahtava tuo wobble homma! :D Ja super hieno kortti! :) Se on kyllä tosi harmi, että leimat ovat niin hankalasti tilattavissa. :(

Olen ollut koko leimailuharrastukseni ajan aina ihastunut Lilin leimoihin, mutta nyt muutaman kuukauden aikana olen hullaantunut totaalisesti myös Artin leimoihin! Ne on niin ihania ja hauskoja! Siksikin on niin ihanaa käydä täällä blogissasi ihailemassa etenkin näitä Artin korttejasi. Olet taitava kortteilija ja korteistasi tulee niin hyvälle tuulellekin! :D

Kirsti kirjoitti...

Ihana, hauska :)