torstai 15. toukokuuta 2014

Haastan ja arvon :)

Pieni lisäys: Tähän postaukseen ei voi enää kommentoida roskapostin takia. Laitoin eston, jos vaikka roskaposti loppuisi.. 

Värimaailma säilyy turkoosivoittoisena..

Tarkoitus olisi käyttää "askarteluvaraston" kätköjä hiukan vähemmäksi ja nyt olen tehnyt samasta paperikosta useamman kortin.  Kortti-inspiraatio on aika korkealla, kunhan vaan aikaa olisi enemmän! Kävin läpi lemasinkansioitani, ja päätin alkaa tehdä kortteja pääsääntöisesti sellaisista leimasimista, joita en ole vielä kertaakaan käyttänyt, tai jos niiden edellisestä käyttökerrasta on jo kulunut aikaa enemmänkin. Tähän voisin heittää haasteen kaikille täällä käyville, että tee seuraava kortti joko sellaisesta leimasimesta, jota et ole vielä käyttänyt kertaakaan tai jostain syrjempään ja vähempään käyttöön jääneestä leimasimesta. Aikaa on viikko, eli ensi viikon torstai-iltana (aikas myöhään varmaankin) arvon tähän postaukseen kommentin ja linkin korttiinsa jättäneiden kesken pienen askartelupaketin :) Paketista löytyy helmiäisneliökorttipohjia, ehkä jokin leimasinkin, koristeita,  ... kuvan paketin sisällöstä otan ja tähän laitan ennen arvontaa. Jos sinulla ei ole blogia, jätä kommentti ja laita sähköpostilla kuva kortistasi minulle, niin osallistut arvontaan yhtälailla. Mutta huomaathan, että pelkällä kommentilla et osallistu arvontaan.

ARVONTAA ei ole suoritettu :) Päätin olla arpomatta, sillä vain kaksi osallistujaa kommentoi kortti-linkin kera, ja  päätinkin että molemmat saavat pienen askartelupaketin. Laitan kuvan tähän (anteeksi, kun ehtinyt laittaa aiemmin kuvaa) viikonlopun aikana, mahdollisesti jo perjantai ehtoona pakettien sisällöstä. Kiitos osallistujille :) !! Eli Tarja ja Minna, laittakaas minulle osoitetietoja tulemaan!! Sähköposti on xsa - ron "ät" hotmail. com (ilman välejä ja "ät":n paikalle @)

Ja tässä kuva palkinnosta :

6 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kiva juttu...täytyy kaivella vanhoja kätköjä!
Korttisi on jälleen aivan mahtava!

Hilkka kirjoitti...

Oi että näillä leimasimilla olet kyllä tehnyt tosi upeita kortteja, kerrassaan mahtavia :-))

Tankku kirjoitti...

Oih, minäkin haluan mukaan haasteeseen -käyttämättömiä leimoja on varmaan useampi :)

Tarja kirjoitti...

Hei! olipa sopiva haaste, osallistun mukaan kortillani, joka löytyy blogistani:
http://paperijakangas.blogspot.fi/2014/05/cheers.html

Minna kirjoitti...

Kaunis kortti ja kiva haaste.
Täällä löytyy minun kortti:)

Tarja kirjoitti...

No laitanpa vielä tähänkin, blondi ei huomaa kaikkea...;-)
Kiitos kovasti paketista. Tuli perille, ja oli tosi mukava saada.
Askarteluterkut!