maanantai 18. elokuuta 2014

Hääkortti jos toinenkin

Nyt on korttien teossa ollut kesätauko pikkuhiljaa ohi, ja hyvää on taukoilu toisaalta tehnytkin! Nyt on taas inspiraatiota askarteluun ja ensimmäisiä kortteja edellisten valmistujaiskorttien lisäksi ovat hääkortit, joita tein muutaman erilaisen.
Ensimmäisessä käytin Lily of the Valleyn sympaattista hääparia, jonka leikkasin värityksen jälkeen melkein ääriviivoja myöten irti, ja kiinnitin kohotarralla korttiin. Teksti on Heidin Korttipajan katonkileike, jonka embossasin hopealla; tuli aikas herkullisen näköinen :)
Hiukan kukkia, ja nuottipaperi taustalla on Dekoretten liikkeestä hankittu. Tarvitsee varmaan mennä hakemaan lisää tuota paperia, molemmat puolet paperista sopivat tosi hyvin hääkortteihin. Valkoiset pikkukukat hankin yhdestä facebookin ryhmästä, jossa varataan tuotteet, ja kun varauksia tulee tarpeeksi, myyjä tilaa ne, ja kun tuotteet ovat tulleet, ne maksetaan. Tein uuden tilauksen, jossa on lisää noita pikkukukkasia, ovat kyllä ihania!! Ruusut ja nuput on Wild Orchide Craftsilta.Toinen kortti on hiukan erityylinen, siinä käytin Dekorettesta ostamaani hääleimasinta, embossasin sen mustalla kohojauheella kuviopaperille, ja Heidin Korttipajan kartonkileike embossattuna hopealla on jälleen tekstinä. Hiukan huntumaista harsoa ja kukkia, helmiä, ja kortti on valmis!3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on molemmat aivan ihania!

Anitta kirjoitti...

Taas jälleen niin huikean hienot kortit, wau!!! Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

Nanna kirjoitti...

On kyllä kauniita molemmat!