maanantai 1. kesäkuuta 2009

Autoasiaa..

Ihana isäni antoi minulle oman autonsa käyttööni, jotta pääsen töihin!! Ja tänään selvisi, että Autooni yhtäkkiä iskenyt hajoaminen ei ollut onneksi ihan vakavinta laatua, sitä mitä pelättiin eniten, ja vaikkakuitenkin korjaus maksaa joka tapauksessa jonkin verran ihan hurjasti, on sekin nyt onneksi järjestyksessä. Hyvässä lykyssä saan Auton takaisin jo ensi viikolla!!! On se jännää, kuinka voi olla Autoa ikävä.. Siis sitä tietty ihan kulkupelinä, mutta kyllä Tuo Auto on vähän enemmänkin:)

Niin, kyllä sitä näköjään pitää aika helposti joitain asioita itsestäänselvyytenä, varsinkin, kun niihin tottuu... Taas tuli yhdenlainen opetus tässä elämässä.. Voipi olla, että ei huono asia ollenkaan.

1 kommentti:

tuulis kirjoitti...

Hyvä juttu, että olet saanut auton lainaan ja omasikin saat pian takaisin.

Meidän tila-auto oli keväällä kolarissa ( vastaantulevan auton peräkärry heilahti auton keulaan), kolmisen viikkoa oltiin yhden auton varassa ja olihan se tuskaa kun piti suunnitella menot niin että toinen on kotona ennenkuin toinen on autolla ähdössä jonnekkin. Joo, pikkasen hyvälle oppinut kun on ollut kaksi autoa... :D