maanantai 18. tammikuuta 2010

Elämää täälläkin:)

Naurattaa tuo "päk tu pisnes" -postaus... joo-o, näin se aina menee. Artin kortteja tein aika kasan aika pienessä ajassa, ja homma jatkuu edelleen, eli muut kortit saavat edelleen odotella itseään..
Tänään jää askartelut sikseen, on aika raukea olo, sillä tänään olin kiertelemässä hautausmaita sen verran aktiivisesti, että meinasin saada raittiin ilman -myrkytyksen:). Unikaan ei siis ole kaukana..
Shoppailua on tullut harrastettua askartelupuolella jonkin verran, eli parit stanssit huutelin e-baysta, eivät ole vielä saapuneet, mutta jospa tällä viikolla.
Uusia leimasimiakin on kotiutunut, kuvat niistä ovat jo koneella, mutta enköhän mä ne tännekin saa jossain vaiheessa päivitettyä. Ajattelin jatkossa tehdä niin, että laitan kaikki uusimmat tuonne "uusimmat leimasimet" -osioon, ja lisäksi myös omille paikoilleen, valmistajan mukaan. Sitten jonkin ajan kuluttua, kun lisäilen lisää uusia, poistan edelliset "uusimmista leimasimista". Jos en tiedä valmistajaa, siirrän ko leimasimet "sekalaiset" -osioon.

Taidan saada pönttöuunien pellit ihan justiinsa kiinni, ja sitten heti unille! Öitä!!

Ei kommentteja: