sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Ystävänpäiväkortteja

Art Impressionsin DT-kortteja nämäkin:)
Leimasimet näihin kortteihin löytyvät täältä: Lg.Afternoon Tea, Happy Valentines Day, Valentine .
Tietysti myös suomalaisista nettiaskartelukaupoista kannattaa etsiä Artin leimasimia, aika moni jo niitä myy, jos ei suoraan tuolta ulkomailta ostaminen jostain syystä innosta:) Omasta kokemuksestani ainakin Paperinauhasta voi kysellä, onko jotain tiettyä leimasinta mahdollista saada valikoimaan, jos mieleistä ei sen hetkisestä valikoimasta löydy, joskus voi vaikka onnistaa! Ja jos samansuuntaisia kokemuksia on muistakin (suomalaisista) askartelukaupoista, ketään muuta mollaamatta, voit jättää asiasta maininnan tähän postaukseen, olet sitten itse askartelukaupan pitäjä tai asiakas:) En halua, että blogiani ilman lupaani käytetään mainospaikkana, mutta nyt on siihen lupa tämän postauksen kohdalla:) Ja jos kommenteista löytyy epäasiallisuuksia tai jonkun kaupan mollaamista tms, ne viestit tietysti tulen poistamaan.

Eilen Mieheni sai todella mahtavan idean, eli kun tuossa oli puhetta, että tarvitsen kipeästi askartelunurkkaukseeni lisää hyllyjä, hän ehdotti, että jos vaihdettaisiinkin tietokonesysteemit askartelupöydälleni ja saisin nykyisen tietokonepöydän askartelutilakseni. Tässä on aika paljon jo valmista hyllytilaa, lisäksi tuossa välittömässä läheisyydessä on leveä mappihylly + yksi lipasto, joten saan meidän talon mittapuun mukaan kyllä nyt ihan ruhtinaalisen tilan askartelulle!!!! Aika siivoaminen ja järjestely vaan edessä, nyt näyttää vielä aika toivottomalta, mutta eivätköhän kaikki tässä piakkoin löydä paikoilleen:) Lisäksi ompelukone&saumurikin pääsevät varmasti tulevaisuudessa enemmän käyttöön, kun niidenkin virittäminen tähän (vielä nykyiselle) tietokonepöydälle onnistuu huomattavasti paremmin kuin jonnekin muualle. Olen kyllä todella innoissani!!

Leimat korteiksi#101

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Upeita kortteja!Erityisesti tykkään tuosta keskimmäisestä,ihan mahtava tunnelma siinä:)
Ihana mies,joka tuollaista keksii ehdottaakin!Onnittelut hyvästä valinnasta;)

Maaret kirjoitti...

Kiva nähdä kuinka erilaisia kortteja saa aikaan yhdellä ja samalla leimasinkuvalla:) Keskimmäinen minunkin ehdoton suosikki näistä:)
Onnittelut lisätilasta askartelulle!

Apris kirjoitti...

Todella upeita kortteja. Kiva tuo leimakuva. Tykkään kaikista, mutta minun silmääni hivelee eniten tuo ensimmäinen.

minde kirjoitti...

Sä oot kova plikka muuttelemaan;)
Mut toi on kyl aikas hyvä idea! Tupaantuliaisia odotellessa:D

Toukoleeni kirjoitti...

Mä olen jotenkin mieltänyt Artit lähinnä huumorikuviksi mutta niiltähän löytyykin myös todella tyylikästä glamouria.Kauiita kortteja taas täällä.