perjantai 4. kesäkuuta 2010

Tökkii..

Jostain syystä en nyt onnistu lataamaan tänne yhtään kuvaa.. Mutta yo-kortteja koitan saada muutaman huomenna näytille, jos silloin onnistaisi. Töissä on kiirusta, ja minä onneton kävin vielä eilen lenkillä.. juu, niinkuin ei muuten jo olisi väsynyt.. ja kyllä, lenkkeilin siis ihan ulkona, ja sen kyllä huomaa. Olo on tosi poikki ja tukkoinen. Ei ollut näistäkään lääkkeistä juuri ihmeempää apua, taitaa se tämänkin kesä mennä mukavasti sisätiloissa.. enemmän aikaa askartelulle?

Pari hääkorttiakin olen tehnyt, niitäkin sitten joskus tänne, jahka päästään tämän koneen kanssa samalle aaltopituudelle:)

3 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Mullakin joskus on ollut samaa ongelmaa,et kuvien lataus ei onnistu.Aina kuitenkin ongelma poistunut itsestään jonkun ajan päästä.Hermo vaan meinaa sen kanssa mennä.
Nyt meidän kone taas käy niin hitaalla,et varmaan pian tekee stopin vallan.Kauhulla sitä vartoilen..
Meillä on poijilla kanssa kevät yhtä tuskaa allergioiden takia.Nenät vuotaa,silmät kutisee ja iho on pienillä näpyillä.Pyykkejä ei voi ulkona kuivata ollenkaan.Onneksi kesän kuluessa helpottaa vähän..
Jaksamista sinullekin,ei ole kiva ihanina päivinä sisällä olla..paitsi tietysti askarrellen:)

bissecat kirjoitti...

Joo ei tunnu pelitävän muillakin huomasin ongelmaa aikaa kuluu.

oora kirjoitti...

Oli hauska juttu löytää tällainen ihana idea kortista, ja niin tosi upea. Jospa minullakin olisi aikaa kokeilla tällaista tapaa tehdä kortti. Kiitos sinulle Saron:OORA