tiistai 1. kesäkuuta 2010

yo-kortti

Kokeilu tämäkin.. "Tuunattu" cd-levy, metallihohtoinen 3D-kuva ja ääriviivatarra- yo-lakki. Hiukkasen lisää ääriviivatarraa ja ´volaa´ -valmis:)

CD on tuunattu siten yksinkertaisesti, että otin palan hiekkapaperia, ja hioin levyä keskustasta reunoihin ja takaisin, jäljistä näkee varmaan parhaiten miten:) En aiemmin raaskinut ostaa askarteluun uusia cd-levyjä, ja kaikissa, joita käsiini sain, oli enemmän tai vähemmän naarmuja, joten keksin kokeilla miltä levy näyttäisi sitten oikein kunnolla "raavittuna", ja hyvältä näyttää! Idea on vapaasti käytettävissä:)

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Tyylikäs kortti, joka taatusti kimaltaa :):) Millä tuunasit CD-levyn?

Ansu kirjoitti...

Kaunis kortti!
Itse tykkään tehdä cd-kortteja ja monesti harmitellut vanhoissa levyissä olevia naarmuja. Pitäisi näköjään aina muistaa et jos ei pysty peittämään niin ei muutaku korostamaan. Taidanpa joku päivä käydä kaivelemassa isännän varastoja ja etsiä sitä hiekkapaperia ja kokeilla, on niin hieno idea. Vois myös luulla et tuohon cd:n ei jää sormenjälkiä niinku normaalisti.

Saron itte kirjoitti...

Hei, testattu on, eli nyt voit askarrella anonyymisti, tuunattuun cd:n ei todellakaan jää sormenjälkiä.. :) muista vaan cd:tä korttiin liimatessa, että ole varovainen, ettei takapinta pääse kuoriutumaan/halkeilemaan=> näkyy meinaan heti tuolla paraatipuolella. Kaksipuoleinen teippi on aika hankala ja helposti kuorii cd:n pintaa, itse käytän litteitä GlueDropseja, valmistajia on varmaan monia. Mutta miel sellaisia, jotka lähtevät helposti suojapaperista pois! Yksi vaihtoehto on laittaa tavallista teippiä ensin levyn takapuolelle, jonka päälle laitat varsinaisen kakspuoleisen teipin... tämä yhdistelmä on ollut parempi kuin pelkkä kaksipuoleinen teippi.