perjantai 23. syyskuuta 2011

Kuulumisia

Leimailutaivas ja korttitalkoiden viikonloppuaskartelut ovat ohi, aivan ihanat tapahtumat molemmat, akkuja lataavaa touhua:) Nyt on pienoinen flunssanpoikanen päässyt iskemään kiinni, ja se yhdistettynä työpäivien pituuteen ja kaikkeen muuhunkin, mitä tässä koittaa touhuta samalla, on aika isona syynä siihen että blogi pysyy aika rauhallisena! Kiitos teille kaikille, jotka täällä jaksavat kuitenkin aika ajoin piipahtaa!!

Tässä näytille kortti, jonka tein Art Impressionsien tämän kertaiseen haasteeseen. Aiheena on jotain tyttömäistä, eli ajatuksena tehdä kortti tytölle -nuorelle tai vanhalle! Käytin omassa kortissani Artin leimasinta "Baby Face". Tekstinä samaisen leimasinvalmistajan tekstiä "It´s a Girl". 


Palkintona on lahjakortti Art Impressions:n nettikauppaan, ja uskoisin, että jokainen löytää itselleen sopivan leimasimen/leimasimet Art Impressionsien laajasta valikoimasta! Siellä siis todellakin on muunkinlaisia leimasimia kuin vain nämä hassunhauskat "Golden Oldies" -sarjan leimasimet! Vaikka nekin kyllä ovat ihan huippuja!! Jos kohdallesi sattuu onni potkaisemaan, ja voitat haasteen, voit olla yhteydessä minuun, ja saat leimasimesi ilman postikuluja. Tämä koskee siis lahjakortilla kuitattuja leimasimia. Voit ilman muuta tilata leimasimet itsekin. Kaikki siis innolla osallistumaan Artin haasteisiin!! Huomaathan, että jos käytät kortissasi Artin leimasinta, saat ikäänkuin kaksi "lippua" arvontaa varten. Voit tottakai käyttää kenen valmistajan leimasimia myös, niillä korteilla yksi kortti on aina yksi "lippu".. 

7 kommenttia:

Lumituulia kirjoitti...

Kaunis kortti, jossa kivasti käytetty muitakin värejä tuon v.punaisen lisäksi! Ihanasti sopii tuo kehys kuvan ympärille.

Laura kirjoitti...

Tosi kaunis kortti ja ihana leimakuva! Tuo kukkarykelmä on myös onnistunut!

TaijuS kirjoitti...

Ihana kortti!!

Marge kirjoitti...

Voi että tää on tosi kaunis kortti! Ihanaa vauva-ajan tunnelmaa täynnä!

Viipula kirjoitti...

Kaunis kortti ja tuolla alhaalla tuo cd-levy idea on todella mainio!

Riina kirjoitti...

Korttisi on kaunis. Tätä on ilo katsella.

Blogissani on sinulle jotain...

TaijuS kirjoitti...

Minulla olisi sinulle blogissani jotakin :)