tiistai 15. syyskuuta 2009

Ja vieläkin lisää... sittenkin..

Sinulle Anonyymi:

Kiitän edelleen viestistäsi, siitä ensimmäisestä sekä tästä uudemmastakin, mutta koska et edelleenkään laittanut nimimerkkiä, vastaan sinulle näin tällä tavoin. Jos luet uudelleen aiemman postaukseni, varsinkin kohdan = ""Sain ihan suhteellisen asiallisen viestin -anonyymilta- kiitos siitä, ja tervetuloa uudelleenkin blogiini komentoimaan, mutta toivoisin tosiaan, että varsinkin tuollaisissa asiallisissa asioissa unohdettaisiin nuo anonyymiudet:)"", niin huomaat varmaan, että en pitänyt kommenttisi sisältöä millään tavoin epäasiallisena, enkä todellakaan loukkaantunut siitä. Olisikohan minun pitänyt loukkaantua?? Halusin vain puuttua anonyymeihin kommentteihin. En niitä edelleenkään kiellä tuon hallintasivun kautta, mutta en niitä myöskään täällä julkaise. Mutta tämä uusi viestisi, hmm.. täytynee korjata sellainen harhakäsitys, että minulla on kommenttien valvonta käynnissä, jotta,( kuten jo aiemmin kerroin, pidän erittäin paljon kommenteista, mutta en mitenkään muista mihin postaukseen on kuinkakin monta kommenttia tullut,) huomaisin kaikki uudet kommentit. En todellakaan ole poistanut ainoatakaan asiallista kommenttia, eikä minun ole tarvinnut "tarkastella ensin mitä muut kirjoittavat"
.. huh huh.

Vuodatuksessa oli hyvä systeemi, sinne tulivat kaikki kommentit näkyviin heti, ja lisäksi niistä kerrottiin siellä "omalla sivulla", josta vanhempiinkin postauksiin tulleet kommentit löytyivät heti. Mutta tänne bloggerin puolelle olen siirtynyt, eikä tuota systeemiä täällä ole.

Avoimesti olen mielestäni toiminut, eikä minulle ole tullut tänne mitään "salaisia viestejä" joita minun tarvitsisi "salailla"... ????????????

No niin, jokos ollaan pureksittu tätä aihetta tarpeeksi. Taidanpa siirtyä nyt tuonne askartelunurkkauksen puolelle, tekemään kortteja, jos vaikka saisin tänne jotain mukavampaa näkyville.

Voi huokaus.

5 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Minä seuraan bloggerin blogiini jätettyjä kommentteja siten, että niistä kaikista tulee kopio sähköpostiini. Sähköpostissa ne taas automaattisesti siirtyvät tiettyyn kansioon, josta voin käydä niitä lukemassa ja jossa ne eivät vie huomiota muilta sähköposteilta. Suosittelen.

Saron kirjoitti...

Tuohan kuulostaakin hyvälle!!b Menevätkö ne automaattisesti sähköpostissa omaan kansioon, vai tarvitseeko se jotenkin itse säätää? En ole kovin hyvä näiden koneiden kanssa:)

bissecat kirjoitti...

Sama systeemi minullakin ja periaatteessa en sitten anonyymejä julkaise.Tuo on toosi kurjaa kyllä aikusen ihmisen pitää omala nimellään tulla esiin.Tai sitten jos ei uskalla ,pitää miettiä mistä syystä.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Minun sähköpostiohjelmassani on sellainen toiminnallisuus, joka lajittelee viestit valmiiksi kansioihin esim. lähettäjän tai viestin otsikon mukaan. Toinen mitä käytän on, että kaikki viestit joiden lähettäjä ei ole osoitekirjassani menevät automaattisesti "roskaposti"-kansioon, josta sitten käyn lukemassa mm. uutiskirjeitä jne.

tuulis kirjoitti...

Minulla myös on bloggerissa käytössä tuo ominaisuus, että kaikki kommentit tulevat sähköpostiini vain luettavaksi.
Ei sillä, oli minulla välillä kommenntien valvonta päällä, mutta otin toistaiseksi ainakin sen pois.

En muista mistä kohtaa asetuksista se laitetaan päälle, siis sinne laitetaan se sähköposti-osoite, mihin tulee kommentit.
Minä olen, tähän asti antanut anonyymien kommenttejen olla, mutta jos sieltä alkaisi tulla kuraa, niin poistoon ilman muuta.