tiistai 15. syyskuuta 2009

Kommentoinnista..

Hei!

Pieni pyyntö olisi tänne kommentin jättäville.. Kommenteista tykkään kovasti, mutta kiva olisi, jos asiat, mukavat asiat ja ikävämmätkin asiat /palautteet ilmoitettaisiin ihan omalla/blogi nimellä...asiallisesti tietysti:) :) En minä purematta niele.. :) Jos on asiaa/mielipidettä tms, ja asian haluaa muille ilmaista, ja sen myös tekee, miksi se pitäisi tehdä anonyymisti?? En vain oikein ymmärrä, sillä aikuisiahan(?) tässä suurin osa ainakin ollaan:) Tietysti ne, joilla ei ole oikeata asiaa, ja tarkoitus on vaan loukata ym, silloin tuon anonyymiuden ymmärtää jotensakin paremmin...

Sain ihan suhteellisen asiallisen viestin -anonyymilta- kiitos siitä, ja tervetuloa uudelleenkin blogiini komentoimaan, mutta toivoisin tosiaan, että varsinkin tuollaisissa asiallisissa asioissa unohdettaisiin nuo anonyymiudet:)

Viimeaikaiset tapahtumat asuinalueellamme ovat olleet sen verran keljuja, ja vievät kyllä ajatukseni totaalisesti ihan tähän "normaaliin" elämiseen ja lasten/oman turvallisuuden takaamisen järjestelyihin, että tällaiseen en tämän enempää puutu. mutta koska on kyse minun blogistani, halusin ottaa kantaa tähän anonyymisti kommentointiin oman blogini kohdalla. Kiitos ja kumarrus!

Ja todellakin, kommenteista tykkään, varsinkin asiallisista ja "allekirjoitettuna":)

3 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Voit tietysti moderoida kaikki kommentit, mutta bloggerin asetuksissahan voi estää anonyymikommentoinnin kokonaan :)

Tietty sitten taas joku itkee, että miksi pitää kirjautua...

Saron kirjoitti...

Joo, mennään ihan niinkuin on nytkin menty:) Kyllä tämä tästä! :) Ja tuon anonyymin viestin, jonka sain, jätin julkaisematta, mutta kaikki asialliset -nimelliset- kommentit kyllä julkaisen! Ja ihan asiallinen oli siis tuo nimetönkin viesti, ei siis siinä mitään, en ole loukattu tms:) Menipä sekavaksi:)

jantta kirjoitti...

Hei,
Teen sivupohjia vuodatukseen ja tällä hetkellä kuvista huutavainen pula. Erityisesti askartelu, ompelu, virkkaus.
Olisiko sinulla kuvia joita voisin käyttää?

Anonyymit on ikäviä:(