maanantai 21. syyskuuta 2009

Tunnustus!


Voi, tällaisen ihauuden sain Marikalta ja Kirsikalta Ja Jasulta ( huom: lisäys!!)!! Tunnustuksen luonteeseen kuuluu listata 5 tärkeintä asiaa elämässään, ja minulla ne ovat perheeni (johon kuuluu varsinaisen perheeni lisäksi ihan lähin suku),usko, koti, ystäväni ja turvallisuus (sillä sitä on nyt koeteltu liiaksikin paljon viimeaikoina), niin lasten kuin meidän aikuistenkin!!
Ihania uutisia kuulin tänään näihin viime aikojen tapahtumiin viitaten, että henkilö, joka on aiheuttanut aikamoisen myllerryksen täällä meilläpäin, MUUTTAA POIS!!!!!!!! Ihanaa!!!!!
Tämän annan Kirsikalle ja Marikalle takaisin, ja lisäksi Mindelle, Nuntille, Bissecatille, Maaretille ja Toukoleenille:) Linkit lisään huomenna:)

5 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Voi kiitos, olipas todellinen yllätys ja iloinen sellainen:):)

jasu kirjoitti...

Oletkin jo tämän tunnustuksen saanut, mutta haluan minäkin sen sinulle ja hauskoille korteillesi antaa. usein tulee blogissasi poikettua.

bissecat kirjoitti...

Kiitokset piristikin päivääni tänään mikään ei ole sujunut kaiken lisäksi sähkökatko vielä..Annan tämän heti takaisin sinulle .Huomenna jos jaksaisin piristyä sen verran että jaksaisin blogiani päivittää.

Toukoleeni kirjoitti...

Kaunis kiitos,tämä piristi hurjasti =)

minde kirjoitti...

Kii-toooos:)