sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Arvonta:)

Arvonta päättynyt, ja arvonta suoritettu!! Voittaja on Taina!!
Nostan tätä ylemmäs:)

Vaihdoin blogin tänne bloggerin puolelle, enkä osannut ottaa vanhasta blogista laskuria mukaani, vaan asensin uuden. No, kun kerta kävijämäärää on vaikea enää varmaksi alkaa laskeskelemaan, kun monet ovat vielä tulleet vanhan blogini kautta tänne, eikä näinollen oikein laskureiden yhteiskävijämäärääkään voi laskea yhteen, ajattelin laittaa blogiini huhtikuu-arvonnan pystyyn!! Laita kommentti TÄHÄN postaukseen, ja jätä linkki omatekemääsi korttiin, jossa olet käyttänyt suosikkileimasintasi. Kortti voi olla jo aiemmin tehty tai voit tehdä vartavasten tätä varten kortin, kumminpäin vain!! Jos et omista yhtään leimasinta/leimakuvaa, 3D-kuvat ym käyvät kyllä siinätapauksessa ihan hyvin! Voit tietenkin samalla kertoa, mikä on leimasin, josta tykkäät eniten:)

Palkinto hahmottuu tämän kuun aikana, mutta alkajaisiksi ajattelin luopua yhdestä Artin leimasimesta tai ehkä SugarNellien.. hmm... leimasin voi olla joko uusi tai käytetty...
Päivitän tähän samaan postaukseen palkinnon&lisukkeet sitä mukaa kun niistä päätän, ja voittaja arvotaan kaikkien tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken, joko huhtikuun viimeisenä tai toukokuun ensimmäisenä päivänä!!:)

Lisäys: Jos haluat, voit laittaa ehdotuksen, minkä Artin leimasimen haluaisit voittaa, jos arvonta osuu kohdallesi.. Minä sen sitten päätän loppujen lopuksi, mutta kiva olisi tietää, mikä leimasimista olisi mieluisin:)

Lisäys2: Ajattelin, että voittaja saa valita yhden Artin leimasimistani, ihan vapaasti. Kysyn sen sitten voittajalta, eli vaikka on laittanut jo kommenttiin, mikä Artti on kivoin, ei se ole sitova:) Tulee ainakin osa voittoa taatusti mieluinen! Lisänä tulee koristepapereita, kukkia, ... ja ... vielä on aikaa miettiä lisää jotain kivaa:)

46 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Ai täälläkin on yökyöpeli :)
Tokihan aina arvontaan pitää osallistua, pikkaisen piti miettiä tuota, miten saan tietyn kortin linkiksi.. Lempparileimat vaihtelee päivän mukaan, mutta tässä yksi tämän hetken suosikeista.

Saron kirjoitti...

Linkki ei aukene, laitatko uuden:)

Saron kirjoitti...

Pieni ohje: napsauta sen kirjoituksen otsikkoa, jossa korttisi sijaitsee, sitten maalaa tuolla ylhäällä olevan kyseisen kirjoituksen osoite, ja napsauta hiiren oik näppäimellä, sieltä avautuvasta valikosta valitse "kopioi" sitten vaan tänne tuohon kommentin osoitekenttään napsauta taas hiiren oik näppäintä ja valitse "liitä". Toivottavasti auttoi.. olipas "selkeät" ohjeet:)

Apris kirjoitti...

Arvontaan tottakai mukaan. Hello Ian on yksi suosikeistani ja sen valitsin nyt tähän. Se on jotenkin niin söde =)

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Mukana ollaan...
Suosikkileimasin... itse en kyseistä leimasinra omista vaan olen näitä leimasinkuvia ostanut ja tästä pidän!
Ihana on tämä sinun blogisi pohja!
Nimstä pääsee suosikkiini...
Aurinkoista pääsiäistä!

Leenamummi kirjoitti...

Hei!
Ihania leimasimiahan on vaikka kuinka, mutta yksi ihanimmista mielestäni tämä tähtityttö-Magnolia, johtuu tietysti omasta "tähtiharrastuksestani". Huomasin postanneeni sillä tehdyn kortin blogin aloitukseksi;)

tuulis kirjoitti...

Minäkin osallistun arvontaan! :D

Minun tämän hetkinen suosikki taitaa olla tämä leimasin;
http://tuuliksenlauma3.blogspot.com/2009/04/cps-110.html

Tuossa nyt yksi kuva siitä, muutenkin olen sitä käyttänyt tosi paljon korteissani.

Hyvää pääsiäistä!

Tiinanen kirjoitti...

Ihana tuo Artin sohvalla istuskeleva nainen - itselläni on tuo leimasin, muita ei juuri olekaan. Arteista suosikkini on ehkä se tanssiva nainen, nimeä en just nyt muista.

Toukoleeni kirjoitti...

Tämä sinulta saatu kuva josta tuli Rubber romance kortti, on yksi mun suosikeistani.En tiedä onnistuiko linkitys oikein,yritin tavata sun ohjeitasi =)

Tanjuska kirjoitti...

Tässäpä minun suosikki leimasimeni jonka nyt vihdoinkin itsekin omistan =). Kortin tekoaikoihin sitä ei vielä minulla ollut.http://tanjuska67.vuodatus.net/blog/1491144#comments

Ja tietysti arvonnassa mukana,Hyvää pääsiäistä sinulle!

SannaS kirjoitti...

Ja tähän ihanaan arvontaan haluan minäkin mukaan! Elikkä täällä on minun lempparinileimani, tuo kyseinen kisu aloitti koko minun leimailuinnostukseni! Sinun arteistasi tykkään erityisesti siitä puuta päin juosseesta leijonasta, se on niin mainio! Iloista pääsiäisen jatkoa! =)

Texu kirjoitti...

Minulla ei ole oikein suosikki leimasinta melkeimpä kaikki on niin ihania. Penny black:n leimasimet on kyllä ihania. Linkissä kolmas kortti on ehkä suosikkini tällä hetkellä.

Texu kirjoitti...

Minulla ei ole mitään suosikki leimaa, melkein kaikki on niin ihania. Penny black:n leimasimet on kyllä ihania. Linkissä kolmas kortti on ehkä tällä hetkellä suosikki. Kirjoitin äsken kommentin mutta se hävisi, joten älä ihmettele jos minulta löytyy kaksi kommenttia.

Taija kirjoitti...

Jokaisessa Artin leimasimessa on jotain mikä miellyttää, mutta Maude on kyllä hauskuuttavin =)

Västäräkki kirjoitti...

Noh, totta kai arvontaan osallistun, sehän selvä. Tuossa ikkunan takana istuu muuten rusakko, ja hievahtamatta seuraa, mitä teen. Jospa toisi arpaonnea, pitkäsääri. =)

Lempileimasimeni on tällä hetkellä tässä kortissa käytetty Pennyn tipurivi http://tirpuunen.vuodatus.net/blog/1854517.
Mutta vaihtelee tämä lemppari, usein.

Ja sinun artseista suosikkini on tuo käsiinsä nojaileva, leveästi hymyilevä tyttö. Onnesta hehkuu, varpaista asti!

Hyvää jatkoa hienolle blogillesi!

Hanne kirjoitti...

Kiva, kun sinutkin tavoittaa täältä bloggerista nykyään :) Vaikea oli valinta, mutta koska keskityin leimasimiin mitkä itse omistan niin kyllä Dotty hurmaa aina. Mut jos olisin laittanu jonkun toisen leimakuvan niin ehdottomasti olis ollut Sugar Nellien Daisy.

Rhynah kirjoitti...

Pitäähän mun nyt vastaavasti osallistua sun järjestämään arvontaan. :)
Mun lempparileimasin on hÄnglareiden Ötökkäpoika, jolla on kraka kaulassa. Eli se, jota olen käyttänyt tässä kortissa.

Lempparini omistamistasi Art Impression leimasimista on tuo hulvaton pianoa pimputteleva rouva. :D Aivan loistava näin tulevan musiikinopettajan näkökulmasta.

bissecat kirjoitti...

Hei!
Täytyyhän osallistua arvontaan ja mielenkiintoinen kysymys..Hängärit ihania,Magnooliat niissäkin kivoja mutta tuo sugar nellien Daisy on ihana,valitettavasti en sitä omista.WOJ uudet enkelileimasimet kanssa ihania,tilauksessa joten näillä ei vielä korttia.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on ehdottaman paras leimakuva ikinä!! Vaikken sitä omistakaan. Enkä tässä kohtaa muuten ymmärrä, että miksi.. Olen noita kuvia muutamia aina jostain vaihdoista ym saanut, tuolla ne on kaapin perällä varmassa tallessa :D

Paukku kirjoitti...

Onnea blogillesi! Tuo oloneuvokselle tehty kortti ja siinä oleva leima on kyllä ihgu joka täytyis saada ehdottomasti.

Pipertäjä kirjoitti...

Voi vitsi, kivoja nää tällaiset arvonnat, mukana mukana! Itse tykkään artin ja penny blackin leimoista, harmi vaan etten niitä (vielä) paljoa omista. Dotty-kortilla siis osallistun, on varmaankin sinulta ostama leimakuva, mutta on se vaan niin ihana! ;) Artin leimoista suosikkeja ovat: Dotty, Floyd ja Maude!

Susa kirjoitti...

Minäkin haluan tähän arvontaan mukaan :) Jee :)

Tällä hetkellä tykkään kaikesta söpöstä, siksi valitsin juuri tällä leimasimella tehdyn kortin tähän... Olipa vielä hyvin kun sinulta sain tämän kuvan ostaessani sinulta leimasimen. Nyt sitten halajaisin tuollaista omaksenikin ;) Arteista mun suosikki ehdottomasti on se, mitä olit käyttänyt juuri Jehkottaren synttärihaasteeseen.

Lumituulia kirjoitti...

Suosikkejani ovat penny blackin ja magnolian leimat, mutta toisaalta näitäkin on tullut väriteltyä paljon... Siis kurkkaa nimeni taakse!

Artissa on kalastajamies suosikkini ;-)

rentukkakuu kirjoitti...

Minäkin mukaan arvontaan!
Tykkään kyllä monestakin leimasimesta, mutta nyt parhaillaan tykkään ehkä eniten greeting farmin prinsessa anyasta!Ja linkissä olevista korteista erityisesti alimmasta.

Mimiko kirjoitti...

Aapuva... suosikkileimasin... Se vaihtelee, yhtä ainoaa ei ole.
Täällä kuitenkin on yksi niistä.

Piparminttu kirjoitti...

Tämä taitaa olla yksi suosikeistani ja sen hyvä puoli on äärettömän nopea väritettävyys. http://piparminttu77.blogspot.com/2009/03/rinsessa.html

elinarsku kirjoitti...

heippa! vaikea valita suosikkileimasinta (varsinkin kun tuntuu että ne muitten on paljon kivempia), mutta tämän nyt valitsin. tämä on ihana kuva, käy moneen tarkoitukseen ja kiva värittää. :) ja mielestäni onnistuin tämän linkin takaa löytyvän kortin teossa. onnea uudelle blogille!

Tarja kirjoitti...

Moi!

Tykkään kyllä Penny Blackin leimasimista ja tulppaaneista kurkisteleva kissa samoin kuin rintsikkakisa ovat minun suosikkejani:))

Tuittu kirjoitti...

Miula ei oikein oo omia leimasimia mut oon joltain ostanut gorjuss-leimakuvia(keltähän=))ja niihin sitte ihastuin.

Minsku kirjoitti...

En ole vielä niin konkari näissä leimasinkuvissa. Art Impressneista pidän kovasti, mutta yllättäen löysin tämän mukavan leimasinkuvan Penny Black-kategoriasta. Kuva kortista tässä linkissä http://minskunbox.vuodatus.net/blog/1792002
Tuo Art Impressionsin "orkesteri-leima" on perin hurmaava:)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki nuo artin ovat ihania! :)
Ja osa pari jo minulla onkin.

Mutta blogissani on sinulle tunnustus:)

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Taina kirjoitti...

Heippa! Mukana ollaan arvonnassa. Leimaksi käy mikä vaan, sillä en omista yhtään Artin tai SugarNellien leimaa.

Toukoleeni kirjoitti...

Hei,mä huomasin vasta äsken,että sun kuvasi on ilmestynyt tuohon.Ihana tuo sun hattusi =) =).Näin niinkuin asian vierestä kommentoiden..

Marge kirjoitti...

En nyt ihan osaa suosikkileimasinta valita,kun niitä on monta, mutta tämä on yksi ehdottomia suosikkejani.

minde kirjoitti...

Kun kerran kysyit, niin tää on yks lempileimasimista;)
Ja hattu...eh...oletko se varmasti sinä:D

Kirsikka kirjoitti...

Niitä on niin monia, meinaan ihania leimasimia...
Ja Arteista en osaa päättää, joku sellainen, mitä mulla vielä ei ole =)
Mukaan siis arvontaan =)

Ihana kuva sinusta =)

Satu K kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle jotain :o)

Sinikka kirjoitti...

Tämä tanssiva tätönen on yksi leimoista joista pidän paljon.

Sinikka kirjoitti...

Tämä Artin tanssiva tätönen on yksi lemppari leimasimistani.

Riituli kirjoitti...

Minun suosikkileimasimeni on Penny Blackin Tulip Jungle. Sillä tehty kortti löytyy täältä. Kortti on yksi ensimmäisistäni, mutta mielestäni se onnistui kivasti.

amma kirjoitti...

woj Blowing Kisses leimasin on lempparini

SK kirjoitti...

Artin Golfers on suosikkini ja muut tähän golf-aiheeseen liittyvät.

Carola kirjoitti...

Ihanin on se leimasin missä on nainen eli nro AI-25

Anna kirjoitti...

Mukaan tahtoo kanssa! :)

Tämä leimasin taitaa olla tällä hetkellä se suosikkini, avautuu siis nimestäni. Tosin mun suosikki vaihtuu nopeammin kuin saan kortteja valmiiksi =) Ja yleensä ne suosikit on niitä joita mulla ei vielä ole missään muodossa :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Hmmmm, tämä olikin vaikeampi kysymys. Pidän ehkä eniten The Greeting Farmin leimasimista, mutta tällä hetkellä suosikkini on kuitenkin Penny Blackin pikkukoira, jonka voi yhdistää melkein mihin tahansa leimakuvaan ja koiraihmisenä tietysti yhdistänkin :-)
Esim1Esim2Esim3Hauskin leimasimesi on tietysti ai-55, jossa on suloinen koira.

pappipuikoissa kirjoitti...

Linkissä yksi lemppareista, vaikka se kyllä todellakin vaihtelee, ja kisu rintsikoissa on hyvää vauhtia tulossa ykköseksi... :)