tiistai 7. huhtikuuta 2009

Jihuu ja apua..

Pitäkäätten peukkuja.. sillä puolen tunnin päästä tämä tyttö on matkalla työhaastatteluun, ja jo sen toiseen osaan:) Eka selvitetty:)

Pikkasen on perhosia vatsassa ja pää ihan omituinen, hartiat enteilee jäykistymistä jännityksestä ja vatsakin kurisee omiaan.. mutta että... tällaisessa yleismaailmallisessa tilanteessa tuo työpaikka olisi minulle kuin lottovoitto, ja siihen työhön vielä soveltuminen/sen omaksuminen toinen lottovoitto.. Ja niitä lottovoittoja kun ei ihan mielettömän usein tällainen tavallinen tallaja elämänsä aikana saa..

8-vuotias poikani keitti minulle äsken kupillisen kahvia ja sitten halas ja tuumas, että älähän sinä äiti jännitä, hyvin se menee! On nuo lapset sitten aika ihania!! Eilen iltarukouksessa muistettiin kanssa, että "älä Jeesus anna äitin huomenna jännittää liikaa, ettei se sekoa sanoissansa" .. joo-o, kyllä lapset äitinsä jo tuntevat:)

plaplaplaaa, kieli rennoksi ja hartiat taakse, ryhti kuntoon ja piiiiitkä puhallus, hyvin se menee, ihan niinkuin on tarkoitettu!!

Kortteja tulee näkyviin ehkä jo illemmalla, tänään tuli kaksi KSM-kuorta, materiaaleista ja tekemistäni korteista toivottavasti kuvia jo illalla.. Jos mä jaksan kortit vielä tehdä:)

8 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

peukkuja!

AN kirjoitti...

Iihaniia lapsia sinulla!!:)
Onnea matkaan täältäkin päin!!

Marde kirjoitti...

Peukut on pystyssä . . . ja varpaat kanssa :)

Marge kirjoitti...

Onnea työhaastatteluun. Hyvin se menee=)

bissecat kirjoitti...

Peukkuja!!sängynpohjaltakin...

Mervi kirjoitti...

Toivottavasti meni hyvin ja tärppää,-))m

amma kirjoitti...

Toivottavasti haastattelu meni hyvin! Varmasti meni!

Saron kirjoitti...

Kiiiiitos Teille kaikille:) !!!! Nyt on sitten haastattelu ohi, ja jännitys alkaa.. siis jatkuu. Huomenna aamulla selviää lopputulos:) Ilmoittelen kyllä:) Jos tekis muutaman hermokortin(sauhuja kun en enää vetele:)..