torstai 9. huhtikuuta 2009

Värittelystä..

Pari on tuossa kysynyt, että millä värittelen leimakuvia. Tässä linkki vuodatuksen blogiini, johon tein joskus aiemmin postauksen kynistä ym joita käytän värittelyyn. Viimeisimpiin kortteihini olen käyttänyt promarkereita ja lyraliituja, tuo yhdistelmä on ehdoton suosikkini!!
Tähän korttiin käytin lisäksi kiinalaista vesiväritussia(? nimestä en tiedä, mutta jotain tsingtsong kieltä siinä lukee ja vedellä se leviää.. :) hiuksiin ja housuihin.
Tämän olen taas värittänyt tuossa ylemmästä linkistä löytyvillä akvarellipuuväreillä ja ne olen levittänyt öljyn ja pumpulipuikon avulla:)

Lupasin yhdelle kysyjälle joskus tekeväni kuvallisenkin postauksen väritystyylistäni(anteeksi,anteeksi, kun on kestänyt!!!), mutta ollessani vielä silloin vuodatuksen puolella, huomasin, että kuvista ei oikein näy nuo varjostukset ym, eikä siitä "demosta" sitten tullut mitään. Täällä bloggerissa nyt ainakin nuo kuvat, joita en siirrä kirjoituksen jälkeen, saa avattua hieman suuremmaksi. Nythän sitä tietysti voisi kokeilla..

Idea on kuitenkin lyhykäisyydessä se, että väritän kuvan ensin promarkereilla, varjokohdat väritän muutamaan kertaan, saan näin jo hieman tummempaa jälkeä aikaiseksi. Sitten lyraliiduilla(otan liidusta väriä stumppiin, ja ylimääräisen värin pyyhkäisen ensin suttupaperiin) käyn varjokohdat uudelleen läpi. Käytän samoihin varjokohtiin aina muutamaa eritummuusasteista väriä. Chalks-vaaleanpunaisella sipaisen poskiin punaa, jos hahmo niin "vaatii" :)

Enpä tiedä, onko tästä apua, mutta kysyä saapi tarkennuksia, jos jokin asia jäi askarruttamaan:)

Ei kommentteja: