keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Olet ajatuksissani:)


Vietimme kivan aamupäivän Minden kanssa höpötellen ja väritellen, ja välillä juotiin kuppi jos toinenkin toooosi hyvää kahvia:)

Nyt illalla innostuin tekemään kortteja valmiiksi väritetyistä kuvista, ja tuo Daisy on niistä yksi. Yksinkertaisella linjalla mennään! Leimasin on minulla itselläni, mutta olen tuosta tehnyt jo leimat korteiksi haasteeseen kortin aiemmin, joten tämä osallistuu sitten vain kortti päivässä haasteeseen, ja on numero 99:)

5 kommenttia:

minde kirjoitti...

Kiittelin äsken omassa blogissa, kiitos täälläkin. Upee tuli tästäkin kortista, mitäpä muutakaan. Mä sain sen heja sverige-kortin valmiiks. Ja se toinen tulee viim. huomenna esille:)

SannaS kirjoitti...

Voi miten ihana kortti ja upeasti väritetty kuva! =) Onnea uudesta työpaikasta!

jaana kirjoitti...

Kyllä on ihanasti väritetty nuo kuvat sekä tässä että tuossa edellisessä kortissa. Milläs värittelet?
Embossaus ei ole vaikeaa, leimataan kuten muutenkin joko värittömällä musteella tai värillisellä. Sitten laitetaan kohojauhe leimakuvan päälle, kaadetaan ylimääräinen jauhe pois ja kuumennetaan leimakuva. Tuo kuumennus onkin se haastava vaihe, jos kuumentaa liikaa, kohojauhe sulaa liikaa ja kuvasta voi tulla vähän sellainen tuhruinen. Etenkin tekstien kanssa saa olla tarkkana. Itse ostin askarteluun tarkoitetun kuumailmapuhaltimen ja sen kanssa nyt harjoittelen. Aiemmin kuumensin leivänpaahtimen kanssa. Mielestäni tulee aika kivoja tekstileimoja embossaamalla, kun leimaa tekstin värillisellä leimasinmusteella ja laittaa siihen päälle sellaisen kirkkaan kohojauheen. Olen sitä korteissa jonkinverran käyttänytkin. Mutta kantapään kautta oppii ihmeesti ja nettihän ja nämä blogit ovat pohjaton tietolaari. Itsekin kun olen tällä leimakorttisaralla aika aloittelija.

Carita kirjoitti...

Minäkin tässä kyselen, niinkuin edellinenkin kommentoija että millä/miten värität kuvat? Tämäkin kuva on niin upeasti väritetty.

Saron kirjoitti...

Laitan väritysjutuista pienen postauksen ihan tuonne kirjoituksiin:)