perjantai 17. huhtikuuta 2009

Morjens:)

Postia on tipahdellut pitkin viikkoa postilaatikkoon, ja aivan ihania juttuja kaikki (paitsi muutama laskukin tuli, niitä nyt ei voi kivoiksi sanoa parhaalla tahdollakaan.. )!! Kirjainleimasimet&leikkurit tulivat, samoin kasa uusia artteja... (minkäs sitä luonnolleen voi:) sekä molempiin KSM-rinkeihin materiaalit, sekä Bissecatin blogin arvontavoitto!!!! Juu, ja muutama muukin ihana kuori: pikku ostos ja sitten aivan ihania lehtiä&koristepaperia uudelta blogiystävältä!!

Tässä Rinki1:n materiaaleista kortti, huomaa kaiketi, että intoa oli tehdä, mutta väsymystä likaa.. :) Mutta kivaa oli pähkäillä mitenpäin mitäkin ja mitä:) Materiaalien lähetysvuorossa oli Minde, kiiiiitos!!
Ja tässä hiukan kuvaa Bissen lähettämästä arvontavoitosta, aivan MIELETTÖMÄN paljon kaikkea ihanaaaaa!!!!!! Kiiiiiitos!!!Leimakuvatkin olivat ihan superhyvin leimattuja, nyt vaan värittelemään!! Kiitos!!!!!!
Töissä on ollut tosi kivaa!!! Olen vaan aika väsy.. mutta jospa viikonlopun siivoilujen lomassa saisi muutaman kortinkin vielä tehtyä!!! KSM-rinki2:n kortin teen ainakin, ja kaiketi Jehkottarenkin haasteeseen!! Siellä oli tosi kiva luonnos tälläkin kertaa!

5 kommenttia:

minde kirjoitti...

Kiva kun sait kortin aikaseks niistä matskuista. Vaan tuo arpapalkinto vasta onkin ihana. Hieno homma, onneks olkoon!
Otahan iisisti viikonloppu;)

bissecat kirjoitti...

kiva kun tykkäsit,meillä kun ei oo noita kauppoja täällä korvessa,mutta onneksi aina pikkuhiljaa varaiken kaikenlaista.Minulla noi kädet ei kovin varmat ,mutta yritin kattoo paremmin onnistuneet kuvat matkaan.

Kirsikka kirjoitti...

Ihana kortti!
Sullapas on ollut oikein mukava viikko kun Pate on tuonut aina jotain kivaa =)

Anonyymi kirjoitti...

Minunkin kortti viimein valmis. Kiireessä ei kyllä tule koskaan kaunista mutta piti pukertaa tuo tänään kasaan.

Olen ensi viikon netin tavoittamattomissa, joten olen taas joukon viimeisenä sitten varmaan sunnuntaina korttini kanssa valmis vasta.

Lumituulia kirjoitti...

Hieno kortti. Ihanaa tuollaista arvoituksellisuutta luo sommitelma... Mitähän tuolta sisältä mahtaakaan löytyä...